Van valaki most a 9 dpon vagy környékén?
Figyelt kérdés
Csak, hogy meg tudjuk osztani egymással a tapasztalataink, tudjunk együtt izgulni.2020. jan. 19. 13:12
21/64 anonim válasza:
Remélem hamarosan jó hírt fogsz látni a teszten! :)
Első válaszoló vagyok. Az én Lh tesztjeim semmit nem változnak, a mai valószínű olyan lesz mint a tegnapi.
Na de még van vissza körülbelül 3 nap. Van még idő. :) A melleim továbbra sem fájnak, de mellbimbo érzékenység van.
22/64 A kérdező kommentje:
Hűűh így fotón nekem úgy tűnik, hogy a 8. Dpo a legerősebb. Ez az Lh teszt azért gyakran téved úgy olvastam, de még tényleg van idő. Én is nagyon szurkolok neked. Holnap megpróbálom én is lefotózni. Többiek? Írjatok ha van valami.
2020. jan. 21. 11:36
23/64 anonim válasza:
A jóstesztnél teljes pozitív képet kell látni, hogy az hcgt jelöljön? 🤔
24/64 anonim válasza:
Illetve, ez vajon most erősödőnek számít?
Végre megszáradt és jobban összehasonlítható a tegnapival.
25/64 A kérdező kommentje:
Nem kell teljesen pozitívat, csak napról napra egyre erősebbnek kell lennie. De óvatosnak kell vele lenni, mert sokakat becsapott. Én holnap kiprobalok egy 10s HCGt, de mellé egy Lh-t is.
2020. jan. 21. 20:46
26/64 A kérdező kommentje:
Ja és talán erősebb igen, de nehéz megállapítani. Egyébként nekem is van már 2 LHm és erősebbnek láttam a mait, de kB ugyanígy alig észrevehetően.
2020. jan. 21. 20:49
27/64 anonim válasza:
Pedig már nagyon a finishben vagyunk! 😄 Holnap már szerda! Azaz egyre közeledik a hétvége!
29/64 A kérdező kommentje:
Na csak elküldtem a két lh tesztem. Még most csinálok először ilyen képfeltöltést, remélem sikerült. Ami meg van tollal jelölve a zöld részén az a tegnapi a másik a mai.
2020. jan. 21. 21:12
30/64 anonim válasza:
Tényleg határozottan erősebb a mai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!