Van valaki most a 9 dpon vagy környékén?
(Első válaszoló vagyok)
Nekem tegnap sokszor szúrkált a hasam a jobb oldalon. Hogy a méhem vagy a petefészkem, nem tudom eldönteni. De amúgy semmi. :/
Körülbelül még van 4 nap vissza hogy biztos legyen a dolog.
Drukkolok mindnekinek!
2020. jan. 20. 07:48
12/64 A kérdező kommentje:
A szúrkálás jó jel. Nagyon szurkolok. Akkor péntekre nem várod? Nekem szombat vagy vasárnap kellene, hogy megjöjjön. Tesztelni mikor tervezel? 11 dpo-s kérdező te mikorra nem várod? Bárcsak mindannyiunknak sikerüne.
Sziasztok! 7. dpo, és az égvilágon semmit nem érzek, viszont fogamzásgátló abbahagyása utáni 8. hónapban vagyok, és ez az első igazán szabályos, "tankönyvi" ciklusom. Annyira örülök neki, hogy nem is nagyon izgultam idáig, hogy megfogan-e vajon :) De most már figyelem én is. Hőm 36.8
2020. jan. 20. 09:49
En mar annyit teszteltem az elmult honapokban hogy nem merek , varok meg .egy hetet
2020. jan. 20. 10:32
15/64 A kérdező kommentje:
36,8 is jól hangzik. Hajrá! Bár sajnos utolsó pillanatban is leeshet a hő.de akkor is jó, hogy nem alacsony. Mutatja, hogy van progeszterontermelődés. Én se szoktam előre tesztelni max 1 nappal a nemvárt előtt. És egyébként ide írogatni sem szoktam csak most kezdtem. Nekem sincs még semmi komoly tünetem, de talán az a belső megérzés, hogy talán most sikerült most erősebb bennem. Persze az eszemmel tudom, hogy egyáltalán nem biztos és nem keseredek el ha mégsem most. A teszten gondolkodom, hogy kipróbáljam-e hamarosan. Most nincs itthon de ha sikerül beszerezni lehet, hogy csinálok egy 10 érzékenységűt, amúgy amiatt is, mert progeszteron szint mérésen voltam és csak akkor tudok eredményt ha megint megyek orvoshoz, de ha lenne egy pozitív tesztem felhivnam és ránézne az eredményre és ha kell tudna időben gyógyszert adni. Meg persze a kíváncsiság is nem tagadom..
Igen, én is annak örülök, hogy van progeszteron. Annyi mindent összeolvastam, attól rettegtem, hogy nem fog visszaállni a ciklusom és rohangálhatok orvoshoz. Most, hogy visszaállt, retteghetek attól, hogy sosem fogan meg. Mindig van min aggódni :/
Igyekszem lazítani, de olyan nehéz. Mindentől függetlenül élvezem ezeket a napokat, peteérés után és nem várt menstruáció előtt. Jó érzés, hogy bármi megtörténhet, olyan senki földje érzés. Azt el sem tudom képzelni, milyen pozitív tesztet látni ehhez képest, mert olyan még nem volt :)
2020. jan. 20. 16:31
17/64 A kérdező kommentje:
Én is összeolvastam mindent és nagyon remélem, hogy nincs baj. Mi már meg is kezdtük a sort a kivizsgálásokkal. Még csak 1 vérvételen voltam, de eredményt még nem tudok. Abba bízom, hogy most sikerül és akkor nem kell mennünk spermavizsgalatra meg ilyesmi. Mert sajnos ezzel kezdik, hiába lettem már terhes ugyanattól a férfitól egyszer. Én amúgy régen PCOval voltam kezelve így nagyjából sejtem, hogy ez romolhatott, amit majd esetleg kezelni kell. De most vizsgált doki ultrahangon és azt egyértelműen látta, hogy van peteérésem és amiket így lehet látni rendben voltak. Szóval nagyon jó lenne ha most sikerülne.. Amúgy tényleg izgalmas ez a 2 hét amíg nem derül ki és tényleg örömmel kell várakozni akkor is ha a végén nem sikerül..
18/64 A kérdező kommentje:
Ma reggeli helyzetjelentés: 36,8 a hőm, aminél magasabb még nekem sosem volt. Bemásolom a görbém is, de csak peteérés utántól tudtam mérni. Kicsit jobban feszülnek a melleim, de inkább az, hogy teltek, nehezek. Nagyon mélyen alszom mostanában. Tesztelni nem teszteltem csak az Lh tesztet próbálom ki kíváncsiságból jóstesztként. Halványan van csík, de ugye majd a lényeg, hogy a holnapi erősebb legyen.
[link] 19/64 A kérdező kommentje:
20/64 A kérdező kommentje:
Bocs fent másik linket sikerült 😊
Kapcsolódó kérdések: