Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van valaki most a 9 dpon vagy...

Van valaki most a 9 dpon vagy környékén?

Figyelt kérdés
Csak, hogy meg tudjuk osztani egymással a tapasztalataink, tudjunk együtt izgulni.
2020. jan. 19. 13:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 A kérdező kommentje:
Ma reggel visszaesett 2 tizedet a hőm. 36,6. Ez sajnos egyértelműen mutatja, hogy meg fog jönni. Veletek mi újság?
2020. jan. 23. 07:03
 42/64 anonim ***** válasza:
100%

Egy nappal a nemvárt előtt olyan érzésem van mintha készülne a méhem a “leválásra”.. Mégiscsak kiváncsi voltam és csináltam egy x-epil tesztet, ami negatív lett. Nagy sóhaj.

A hő leesés minden esetben azt jelzi, hogy meg fog jönni?

2020. jan. 23. 07:44
 43/64 A kérdező kommentje:
Oh sajnálom. Hát amíg nem jön meg van remény. Igen a hőleesés sajnos azt jelzi, hogy meg fog jönni. Az a lényeg, hogy magasan maradjon a ciklus végén is. Személyenként változó lehet, hogy ez hány fok. Van akinek 37 is, de nálam pl 36,8 is jó lenne, de szerintem a 36,6 már kevés. Persze olvastam már itt a gyakori kérdéseken olyat, hogy valaki mégis terhes volt, de szerintem ez nagyon ritka. Én egyedül azt nem értem, hogy miért feszül ennyire a mellem. Múlt hónapban semmi nem volt pedig akkor is reménykedtem. Tök fura, hogy egyszer így egyszer úgy. Én ma is csináltam azért egy jostesztet, de igazából nem látom, hogy erősödne. Szóval inkább készülök lélekben a menzire.
2020. jan. 23. 11:22
 44/64 A kérdező kommentje:
2020. jan. 23. 11:27
 45/64 anonim ***** válasza:
100%

A becsíkozott a leghalványabb, az azt követőeket én egyformának látom. :( De ugyebár ez nem jelent semmit.

"Imádom" az ilyen időszakokat, amikor úgy megyek el pisilni, hogy minden végzés után nézek a papírra, hogy "na??" és amikor semmi jel, akkor meg magamban: "oké, csak így tovább." :D

Azért én gondolok rád, hátha kivétel leszel az ilyen testi jelek ellenére is. :)

2020. jan. 23. 12:09
 46/64 anonim ***** válasza:
100%
10. dpo és továbbra is abszolút semmi különöset nem érzek, a hőm viszont még feljebb ment és 37.0 most. Nyolcadikon ugrott feljebb eggyel 36.9-re, így most tök olyan, mintha trifázisos lenne. Ha tényleg sikerült, akkor ezt jelöli, ha meg nem, akkor jó tapasztalat, hogy valójában ez semmit nem jelent. De hát ugye még korán van bármi következtetést levonni.
2020. jan. 23. 12:56
 47/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is szurkolok nektek. 37 hő nagyon jó és tényleg jó, hogy emelkedett. Hajrá. Majd írjatok!
2020. jan. 23. 13:34
 48/64 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mi újság veletek? Első válaszoló? Remélem még nem jött meg. Hőmérőzős barátunk? Ma mennyit mértél? Képzeljétek én tegnap már teljesen lemondtam róla a melleim sem feszülnek annyira bár még teltek. Erre ma reggel egy fokot emelkedett a hőm és az ovuteszt is erősödött. Teljesen kész vagyok. Nem tudom, hogy higyjek-e neki.
2020. jan. 24. 09:43
 49/64 A kérdező kommentje:
2020. jan. 24. 09:45
 50/64 A kérdező kommentje:
Asszem kiírok egy új kérdést hátha mond valaki valami okosat erre. Azért ezt is követem persze. Írjatok. Szurkolok nektek.
2020. jan. 24. 09:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!