Van valaki most a 9 dpon vagy környékén?
31/64 A kérdező kommentje:
[link]
Ma vagyok a 12. dpo-n. Sajnos a 10-es érzékenységű HCG negatív és az Lh-m sem látom sokkal erősebbnek. A képen a tollal jelölt az első és onnan felfelé a következők. A sötétzöld teszt a HCG. A hőm még fent van, de most kicsit reményvesztett lettem. Legalább készítem magam lélekben, hogy meg fog jönni.
Megértelek. Ma én is ellőttem a két típusú tesztet és a hcg negatív, az lh változatlan az előző napokhoz képest.. A melleim közben érzékennyé is váltak.
10.dpo, 23.ciklusi nap. Közeledik az a 25.... Már én is készítem magam.. Bár amikor meglátom mindig hogy kevés tampon van itthon, arra gondolok, nem, nem akarok venni többet egy ideig.
Fel a fejjel, még akármi lehet. Hátha még egy kis idő kell neki. Holnap reggel is egyre közelebb leszünk a válaszhoz.
2020. jan. 22. 08:05
33/64 A kérdező kommentje:
Akkor ugyanúgy vagyunk a tesztekkel... Azért ott van még a halvány remény. Nekem a luteális fázisom 16 nap is szokott lenni. Szóval még vasárnapig simán megjöhet. Ha hétfő reggel még nem jön meg akkor az már nagy szó. De az még olyan messze van... Én holnap szerintem csinálok egy LHt, de HCGt csak holnap után. Szurkolok neked... Írj ha van valami.
34/64 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy nekem is feszülnek a melleim, írtam, hogy szokott menzi előtt, de ennyire talán nem és előző hónapban egyáltalán nem feszült. És még néha hányingerem is van, de hát ki tudja biztosan lehet pszichésen is.
Hű, nagy az izgalom! Én 9. dpo-n tartok és továbbra is egyáltalán nem érzek SEMMIT, de így egyáltalán. Ezt úgy kell érteni, hogy a mellem sem fáj, pedig az mindig szokott a luteálisban. Igazából most eléggé lazán veszem. De azért persze izgi :) Szorítok nektek is! Én nem tesztelek egyáltalán, csak esetleg, ha nem jönne meg, akkor hétfőn. Az lenne a 15. dpo.
2020. jan. 22. 09:55
Vagyis, nem. csak a 14. na, már számolni sem tudok :)
2020. jan. 22. 09:56
Jól hangzik hogy van idő 12+ napig várni ovutól. :) Bár ugye várni a legrosszabb..
Én aggódok, hogy a magam 12 napjával túl rövid az idő és ezért nem sikerül. :( Bár lehet most fog, még nem tudom.
2020. jan. 22. 12:06
38/64 A kérdező kommentje:
Bárcsak mindenkinek sikerülne. Néha az a tünet, hogy nincs tünet.. Szerintem a 12 napos luteális még jó, bár tényleg nem jó ha túl rövid de az sem ha túl hosszú. Az én 16 naposom is határeset. Egyébként én mindenkinek azt tanácsolom, hogy ha nem sikerül menjen orvoshoz, mert van úgy, hogy tök egyszerűen tudnak segíteni. Pl kiderül, hogy csak egy kis vas vagy D vitamin hiány. Én így egy év után már sok mindent szedek, de el is kezdtem az orvoshoz járást. Ha most megjön a ciklus 3. napján kell mennem vérvételre. Legalább megnyugtat ha minden rendben ha pedig van egy kis eltérés tudnak segíteni és nem várok hiába. Egyébként már korábban is menni akartam orvoshoz, de mindig elküldtek, hogy egy évig még normális és csak 1 év után kezdenek kivizsgálni. Most ha meg is jön örülök, hogy majd valaki legalább törődik velem és segít és nem hiába csalódok minden hónapban. Azért persze annak még jobban örülnék ha nem jönne meg és nem kéne mennem. 😊
Magán úton kértél segítséget?
Megnyugtató lehet, hogy ismered a tested ezáltal.
Én azt csodálom, hogy ha elsőre minden teszt és odafigyelés nélkül összejött, akkor második alkalommal miért nem? Ennyire felborul az ember szervezete? Hirtelen más vitaminokra lesz szüksége hozzá? Az életem annyiban változott, hogy lett egy fiúnk, de nem eszek másképp, nem mozgok másképp, max többet az otthoni teendők miatt.. Én ezt nagyon érdekesnek találom. És igazán válasz sincsen rá.
2020. jan. 22. 16:00
40/64 A kérdező kommentje:
Igen magán nőgyógyásznál voltam, de vérvételekre amikre elküldött mind sztk-s alapon megy. Szóval pl most én legutóbb 8000 et fizettem az ultrahang vizsgálatért meg mindenért. Hát igen engem is az nyugtat, hogy ha egyszer sikerült akkor másodjára is sikerülhet, de az orvos is mondta mondjuk legutóbb, hogy könnyen előfordulhat, hogy szülés után "elcsúszik a pajzsmirigy" asszem így fogalmazott. De amióta böngészem a nézet látom, hogy annyi minden lehet. Pl PCO vagy inzulinrezisztencia, ami ma már népbetegseg. Ami egyébként nagyon sokaknál bevalik (akiknél amúgy nincs semmi gond igazából) ezek a peteérést serkentő és méhnyálkahártya erősítő taplalekkiegeszitok. Ilyenek az inofolic, trimeszter, méhpempő stb. Ezeket közül valamelyiket szerintem érdemes kiprobálni. Én az inofolicot iszom vagyis gynositol de a kettő ugyanaz. Remélem tudok valamennyit ezekkel segíteni.
Kapcsolódó kérdések: