Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mi lehet az oka, hogy férjemme...

Mi lehet az oka, hogy férjemmel több, mint egy éve eredménytelenül várunk a gyermekáldásra? Hozzászólásban írom az eddigi eredményeinket.

Figyelt kérdés

2019. dec. 1. 13:30
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
A tegnapi napon - 2019.12.20. - túlestem a laparoszkópia, hiszteroszkópia műtéten. Kiderült, hogy endometriózisom van. A sebészorvos lombikkal próbálkozna, de ezt majd a januári meddőség központos orvossal egyeztetjük. Ennyit a rá vagy görcsölve, majd jön ha jönni kell, engedd el, majd akkor jön, lövőtáv, időzített együttlét által okozott presszó és egyéb dolgokról. Ki fogom fejteni a műtéttel kapcsolatos élményeimet is, ha kicsit jobban leszek.
2019. dec. 21. 07:27
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom :(

Kitartást, és sok sikert nektek, várjuk a fejleményeket!

Kellemes Ünnepeket addig is!

2019. dec. 21. 12:13
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés hogy hányas besorolású endo volt és mit érintett.
2019. dec. 21. 16:15
 24/29 A kérdező kommentje:
Endometriózisra uraló jelek a kis medencében a bal oldali sacrouterin szalag mentén, medencefal hashártya borításán, jobb oldali fossa ovaricaban. Ez áll a zárójelentésben. Szóban azt mondta a doktornő, hogy kezdeti és felületes. Konkrét besorolást ő sem mondott és a zárójelentésben sincs. :(
2019. dec. 21. 16:49
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Legalább kiderült és haladtok! Szuper! Meglátod hamarosan összejön a baba is! Kitartást! :)
2019. dec. 22. 00:43
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezt akartam én is írni amit előttem többen is írtak már. Mi két és fél éve próbálkozunk, első évben én is rá voltam görcsölve. A maradék másfél évben már mással foglalkoztunk, lakásfelújítás, munkahelyváltás, minden volt. Februárban kezdjük a lombikot. Gondolom mondanom sem kell, hogy még nem voltam sohasem terhes. Egyszerűen nem tudod teljesen elengedni, csak lenyomni az agyad hátsó részébe, hogy ne foglalkozz vele minden nap. A megnyugvást az hozta, amikor felkerültünk a lombikos várólistára, így már tudjuk, hogy hamarosan lehet változás.

Kérdező: ne keseredj el, hidd el, hogy nektek is könnyebb lesz, így már, hogy tudjátok, hogy mi a baj, és merre kell elindulni. Az eddigi tanácstalanságot felváltja az új irány, van mit várni, és erőt ad az, hogy végre történik valami.

2019. dec. 25. 21:42
 27/29 A kérdező kommentje:
A legfrissebb események: A tegnapi napon - 2020.01.28. - voltunk konzultáción. Abban állapodtunk meg a doktor úrral, hogy amennyiben áprilisig nem sikerül teherbe esnem sor kerül az első inszeminációra... Február 12-én megyek terheléses cukor vizsgálatra, inzulin rezisztencia vizsgálatra. Március hónapban egy három hetes harkányi gyógykezelést is sikerült leszervezem. Drukkoljatok! :) :( 🙏
2020. jan. 29. 05:35
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolunk!
2020. jan. 29. 10:35
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2020. jan. 29. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!