Mi lehet az oka, hogy férjemmel több, mint egy éve eredménytelenül várunk a gyermekáldásra? Hozzászólásban írom az eddigi eredményeinket.
Sajnálom :(
Kitartást, és sok sikert nektek, várjuk a fejleményeket!
Kellemes Ünnepeket addig is!
Pont ezt akartam én is írni amit előttem többen is írtak már. Mi két és fél éve próbálkozunk, első évben én is rá voltam görcsölve. A maradék másfél évben már mással foglalkoztunk, lakásfelújítás, munkahelyváltás, minden volt. Februárban kezdjük a lombikot. Gondolom mondanom sem kell, hogy még nem voltam sohasem terhes. Egyszerűen nem tudod teljesen elengedni, csak lenyomni az agyad hátsó részébe, hogy ne foglalkozz vele minden nap. A megnyugvást az hozta, amikor felkerültünk a lombikos várólistára, így már tudjuk, hogy hamarosan lehet változás.
Kérdező: ne keseredj el, hidd el, hogy nektek is könnyebb lesz, így már, hogy tudjátok, hogy mi a baj, és merre kell elindulni. Az eddigi tanácstalanságot felváltja az új irány, van mit várni, és erőt ad az, hogy végre történik valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!