Mi lehet az oka, hogy férjemmel több, mint egy éve eredménytelenül várunk a gyermekáldásra? Hozzászólásban írom az eddigi eredményeinket.
Férjemmel több, mint egy éve sikertelenül foglalatoskodunk első gyermekünk megfogantatásán. Ő 32 én 30. Tudtunkkal egészségesek vagyunk, egészséges életet élünk, normál testalkattal rendelkezünk. Eddigi leleteink:
Cyto: negatív
Általános vérvételem:
- Éhgyomori vércukor: 5.71 nmol/l
- TSH: 1.872 mIU/l
3. napi vérvétel eredmények:
- TSH: 2.410 mU/l
- Anti-TG autoantitest: 11.0 IU/ml
- Anti-TPO autoantitest: <5.0 IU/ml
- LH: 3.4 U/l
- FSH: 5.60 U/l
- Ösztradiol: 139 pmol/l
- Tesztoszteron: 1.3 nmol/l
- Prolaktin: 12.5 ng/ml
13. napi ultrahang:
18 mm foll. ( Semmi egyéb eltérés nem látható.)
21. napi vérvétel:
- Progeszteron: 40.3 nmol/l
Férjem eredménye:
- Spermium koncentráció: 77 millió/ml
- Spermium szám: 269.5 millió/ejakulatum
- Teljes motilitás: 83%
- Progresszív motilitás: 75%
- Nem progresszív motilitás: 8%
- Immotis: 17%
- Mennyiség: 3.5 ml
- Ph: 7.6
- Elfolyósodási idő: 14 perc
24 naposak a ciklusaim, a 16 napon van a peteérésem. Erre azt mondta a doktor úr, hogy lehetetlen, pedig ez a helyzet. Lehet kizárólag a luteális fázis 9 napos rövidsége a kudarc oka?
A következő lépés 2 és fél hét múlva a kombinált hiszteroszkópia-laparoszkópia vizsgálat elvégzése...
Előre is köszönöm a segítségeteket! :( :)
Látatlanban elmosom a bajt:
1. Tulsagosan ra vagy gorcsolve
2. A párodar is nyomas ala helyezed a kotelezo idoben torteno szexeL
Nézess AMH szintet. Ez mutatja a petefészek aktuális kapacitását. 29 vagyok, teljesen egészséges, semmi más problémánk nincs, “csak” annyi, hogy az AMH szintem 0.5, vagyis petefeszek kimerülésem van.
Erre 2 év után jöttek rá az orvosok. Csak lombik jöhetett szóba, szerencsére az első sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!