Lombik! 2. napi petesejt megtermékenyült, jó esély van a 4. napnál, hogy ez továbbra is rendben legyen?

Figyelt kérdés
Kinek mi a tapasztalata azzal kapcsolatban, hogyha elindult a megtermékenyülés, akkor ezzel nem szokott gond lenni a következő napokra? A másik, hogy az orvos szerint annyira jónak tűnnek, hogy szerinte elég egyet visszaültetni, bár férjemmel szeretnénk ikreket (tudom kockázatos), van esély rá, hogy az egy is tovább osztódjon?

2019. szept. 4. 08:54
1 2
 11/15 northplace ***** válasza:
100%
A 10 feletti tüsző érlelés azért jó, mert lesz bőven petesejt, ellenben statisztikailag valamelyest több annak az esélye, hogy gyengébb a minősége. De ez valóban nem törvényszerű.
2019. szept. 4. 12:15
 12/15 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm szépen!

Kedves Northplace. Pontosan az volt, amit Te írtál, 4 tüszőből 4 érett meg 8 sejtesre és 1-es töredezettséggel. Nagyon boldog vagyok, hogy eljutottunk erre a szintre.

2019. szept. 5. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Kedves kèrdező ,sikerült a lombik ekkor? Mennyi èrte meg az 5 napot?🙂
2023. máj. 2. 06:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Igen, bejött a jóslata a dr.nőnek. Most lett 3 éves a gyerekünk. Itt még annyira az elején voltunk, hogy már alig emlékszem dolgokra. Az biztos, hogy 4 lett ebből 3 maradt meg, de mind a 3 db 8AA minősítésű volt. Bocs, ha nem jó valami, mi már nem foglalkoztunk ezzel régen.
2023. jún. 7. 07:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj,gratulàlok!😊Nekem is sikerült ès ikrek, egèszsèges szìvhanggal🥰Most vagyok 7+3 napos 😘
2023. jún. 9. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!