Lombik! 2. napi petesejt megtermékenyült, jó esély van a 4. napnál, hogy ez továbbra is rendben legyen?
Figyelt kérdés
Kinek mi a tapasztalata azzal kapcsolatban, hogyha elindult a megtermékenyülés, akkor ezzel nem szokott gond lenni a következő napokra? A másik, hogy az orvos szerint annyira jónak tűnnek, hogy szerinte elég egyet visszaültetni, bár férjemmel szeretnénk ikreket (tudom kockázatos), van esély rá, hogy az egy is tovább osztódjon?2019. szept. 4. 08:54
11/15 northplace válasza:
A 10 feletti tüsző érlelés azért jó, mert lesz bőven petesejt, ellenben statisztikailag valamelyest több annak az esélye, hogy gyengébb a minősége. De ez valóban nem törvényszerű.
12/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen!
Kedves Northplace. Pontosan az volt, amit Te írtál, 4 tüszőből 4 érett meg 8 sejtesre és 1-es töredezettséggel. Nagyon boldog vagyok, hogy eljutottunk erre a szintre.
2019. szept. 5. 14:10
13/15 anonim válasza:
Kedves kèrdező ,sikerült a lombik ekkor? Mennyi èrte meg az 5 napot?🙂
14/15 anonim válasza:
Sziasztok! Igen, bejött a jóslata a dr.nőnek. Most lett 3 éves a gyerekünk. Itt még annyira az elején voltunk, hogy már alig emlékszem dolgokra. Az biztos, hogy 4 lett ebből 3 maradt meg, de mind a 3 db 8AA minősítésű volt. Bocs, ha nem jó valami, mi már nem foglalkoztunk ezzel régen.
15/15 anonim válasza:
Nem baj,gratulàlok!😊Nekem is sikerült ès ikrek, egèszsèges szìvhanggal🥰Most vagyok 7+3 napos 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!