Lombik! 2. napi petesejt megtermékenyült, jó esély van a 4. napnál, hogy ez továbbra is rendben legyen?
Ha az orvos szerint eleg egyet, akkor ne kockaztass pl egy 24.heti halvaszulest....
Vagy, mindent vagy semmi alapon legyenek ikrek?!
Bocsi, de ha gyereket akartok mennjetek a legbiztisabbra, amugy emg barmikor tortenhet baj egy letesejttel is, kettovel meg sokkal valoszinubb a rossz vegkifejelt.
Nem dehogy, szó sincs ilyenről. Lehetséges, hogy attól félek, hogy most vagy soha, egyszer végre terhes lehetek, aztán soha többé. Túl sok lombikos társunknak sikerült ikrek, és rendben volt minden. Azonban tisztában vagyok azzal a ténnyel, hogy ez azért kockázatosabb.
37N
A mi történetünk úgy nézett ki, hogy volt 14 szép petesejtünk, abból 12 gyönyörűen elindult. Én biztos voltam benne, hogy elviszik őket 5.napig, én meg szépen egyet kérek vissza. A többit meg fagyasztjuk. 3.napon vissza kellett menni, mert ekkor néznek rájuk először, illetve nekem hiperstimulációm lett, így kellett az uh kontroll.
Hidegzuhanyként ért, hogy a 12ből 2 azaz kettő maradt meg a 3.napra. Így nem is kockáztattak, visszakaptam aznap mindkettőt. Sírtam. Azt éreztem itt a vége. Ez már nem sikerülhet.
13 hetes terhes vagyok. Túl a genetikai vizsgálaton és már nődögél a hasam is ☺️
Szóval lombiknál semmi nem biztos és annak az ellenkezője se.
En nagyon drukkolok nektek, h osszejojjon az almotok!
Sajnos, nalunk van a csaladban valaki, aki szinten 37eves es ugy nez ki feladtak a probalkozast...
Az hogy a masodik napon mi van sajnos egyaltalan nem garancia arra hogy a 4.napon is minden jo lesz.
Ha az orvos szerint eleg egyet akkor ne kockaztass, nekem is egyet mondott egy is lett beultetve es az az egy osztodott es egypeteju ikrek lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!