Miért nem tud beágyazódni a megtermékenyitett petesejt? 5éve nem jön össze a baba, már nagyon szomorú vagyok. Állitólag rendben vagyunk.
Mit jelent az,hogy állítólag rendben vagytok?Ezt orvos mondta alapos kivizsgálás után?Mert valami csak nincsen rendben,ha 5 éve sikertelen a próbálkozás.Orvos mondta,hogy a beágyazódásnál van gond?Mert ha igen,akkor miért nem tesz semmit?Valamit csak lehet.Szerintem ezzel a problémával ide hiába írsz,egy jó orvost keress inkább.
Sok sikert,üdv
Szia! Mi hat éve probálkozunk, sikerül is teherbeesnem de a 7-8. héten történik valami és elvesztjük a babát. Ez már 5-ször ismétlődőtt meg. Voltunk a Czeizler Endrénél aki többféle vizsgálatra is elküldött. Néztek hormonokat, géneket. Voltam pajzsmirigy vizsgálaton is.
Végeztek méhtükrözést is. Nálunk azért találtak problémákat de szerencsére lehet rajtuk segiteni.
Ti milyen vizsgálatokon voltatok? Lehet, hogy dokit kellene váltani?
Szia!
Barátnőmnek a barátcserje kapszula segített! Szintén megtermékenyült a petesejt, de hiányzott a sárgatest hormon, amit ezzel a szerrel (+természetgyógyásszal) ki tudtak küszöbölni, és így megtörtént a beágyazódás!
Mi még nagyon az elején vagyunk, pár hónapja gondolkodunk csak babán, nekem pl. a csípőcsontomat kell helyrerakni..
Nagyon sok apró dolog lehet, de NE ADD FEL!!!
Biztos meglesz az orvosolható "hiba"!
Egy PCOból gyógyult, minden csodára nyitott nő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!