Lehet szomorú egy 2 hónapos baba?
Nekem is 2 hós a babám, és valóban Én is látom néha, hogy nem reagál rám, pedig máskor meg csak egy kicsit mosolygok, és máris fülig ér a szája.
Szerintem nem kell mindig mosolyognia, mi sem röhögünk egész nap jó esetben :-).
meg ahogy írod elaszik utána, lehet kifárad, és ez már a saját maga altatásának "előjátéka". magába fordul, befelé figyel.
Szeintem nem gáz.
Minden jót!
Mi az,hogy szomcsi? Egy pici babával is értelmesen kell beszélni!
Ha csendben van az ágyában,akkor ne beszélj hozzá! Annak a szopi és a pelenkázás közben van ideje. A babád most kezd érdeklődni a környezete iránt,arra figyel,amit lát és amit érdekesnek talál. Ilyenkor nem szabad elterelni másra a figyelmét. Van,amikor percekig egypontra néznek,mert azt találják érdekesnek,ismeretlennek. Ha nagyobb lesz,akkor majd nevetni fog akár egy színes kendőcskének is.
2. válaszolónak: tudod a szomcsi az olyan mint a te általad is használt szopi: azaz egy szónak a becézése. Ha zavarja a szemed az ilyesmi akkor legalább legközelebb ne szopit írjál hanem szoptatást és akkor nem lesz olyan "bagoly mondja.." szagú a kezdőmondatod.
Én is észrevettem 3 hónapos babámon hogy sokszor szomorúan nézeget de inkább a fáradtságának tudom be, simizem olyankor, beszélek hozzá, nem hiszem hogy valóban szomorú lenne, ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!