Petesejtlestívás után mennyi idő volt, amíg regenerálódtatok?
Ne hagyd el magad, és minden hamar visszaáll majd a régi kerékvágásba.
6 lombikom volt -eddig. Amit leírtál, az csak 1-2 hét kihagyás a sportból. Ennyitől nem gyengül le az ember, pláne nem az edzett.
Gyanítom, hogy inkább lelkileg vagy a béka ... alatt, amitől motiválatlan vagy. Próbálj ezen átlendülni, egyszerűen állj neki, és csináld! Vissza fog állni szép fokozatosan minden; de nem magától, csak akarattal.
Ne süppedj bele az önsajnálatba!
Szerintem inkabb lelki eredetu a levertseged. Nagyon sajnalom, hogy nem ment tovabb az embrio, de kitartas!!! Nem szabad feladni!!!!
Maga a punkcio okozta kellemetlen erzesek (pici hasgorcs es faradtsag az altatas miatt) kb masnapra elmultak, viszont az orvosom azt kerte egy ideig ne sportoljak, mivel a stimutol a petefeszek meg van nagyobbodva es razkodas eseten félő, hogy megcsavarodna azt pedig muteni kellene.... ugyh en nem sportoltam utana, nekem punkcio utani kovetkezo honapban volt nekem a fagyasztott embrio transzfer (nem friss beultetes volt, mert a fet sikerrsebb szokott lenni, biztam az orvosomban) es sikerult is elsore, aztan a 6.heten kiderult, hogy az az 1 beultetett embrio osztodott a pocakomban es egypeteju ikreket varok, ugyhogy utana meg mar ezert nem sportolhattam. A lenyeg, hogy punkcio utan par hetet, 1 honapot adj a szervezetednek.
Akkor csinálj annyit, amennyi megy; és ahhoz képest minden alkalommal egyre többet, szép fokozatosan.
A kitartás nagy részben lelki tényezők függvénye, így továbbra is -saját bőröm megtapasztalva is- azt mondom, hogy nagy részben nem a leszívás okozta testi trauma miatt megy 100-ból 5...
Gratulálok 3-as! :)
Köszönöm mindenkinek a bíztatást!
Sajnos nagyon el vagyok veszve, mert ez lett volna az első beültetés, de mégis úgy kezelnek, mintha rutinból mindent tudnék. Alig mondanak valamit. Ha kérdezek, akkor a válasz hangsúlya olyan, hogy hülyének érzem magam. A leszívás napjához írták az ágynyugalmat, utána meg ahaogy jólesik. Ez így elég tág, mert nem tudtam, hogy ezzel bajt okozhatok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!