Ki itt a legöregebb aki babát szeretne?
A barátnőm 42 éves. Tavaly született egy gyönyörű kislánya. (Az öreg az egy nagyon csúnya szó. Még a 85 éves Nagymamámat sem tartom öregnek, mert a lelke fiatal.)
Én 36 leszek mire megszületik a kisfiam és szeretnénk mégegyet, szóval leszek olyan 38.
A doki 25-nek nézett a múlthéten.
Ha szeretnéd, akkor mindent bele. Nem csúsztál még ki a korból. Simán fel tudod nevelni.
Sziasztok, én 43 :-S
8 vetélésen 3 koraszülésen túl, még mindig próbálkozok(Apa nincsen)
Én idén februárban töltöttem a 40-et, márciusban pedig szültem. Itt van épp a cicimen a 4 hónapos lányka. :)
Nem érzem magam öregnek, bár mikor a 13 éves lányom tolja a testvérét, szerintem többen őt nézik az anyukájának, igaz még senki nem mondta, de láttam az arckifejezéseken. De akkor engem minek néznek vajon???? Hát remálem nem a nagyinak:)
Van már két gyerekem, és akartunk 3. babát, de megfogadtam, hogy 35 éves koromon túl már nem szülök. És mit hoz az élet fintora? 34 évesen várandós lettem a 3. babánkal, akit a 20 héten elveszítettem. Ebből következik, hogy bár 35 elmúltam, mégis nagyon szeretnék még szülni. Erre mondják: -sose mondd, hogy sose!
Kicsit tartok attól, hogy én 57 éves leszek, mikor a legkisebb csak 20 éves. Sokáig szeretnék az anyukájuk lenni és mellettük állni az élet nehéz dolgaiban segítve őket. Viszont sokkal érettebb anyukának érzem magam, mint mikor 26 évesen szültem az elsőt. Hajrá, nem kell mindig agyon gondolkozni a dolgokat. Ember tervez, Iste3n végez!!!
Doki "néni",apa nincsen alatt mit értesz?
Sajnálom a történteket,és mielőbbi boldog gondalan terhességet,és egészsges babát kívánok!
Én 30 és 31 évesen szültem,de ez átlag,talán pár év múlva ujra szeretnék,de 35-ig bezárólag.
19:02-es
azt hogy nincs se férjem,se párom :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!