Mit lehet? Mit nem? -- ha babát szeretne valaki.
Annó azt mondta a doki, h mindent lehet amit addig is megadtál magadnak, csupán a mértékek kerülnek kisebb szintre.
Ha valaki erős kávé v dohányfüggő, akkor sokkal nagyobb problémát okoz az, ha hírtelen mond le róla.
Pl: vegyszerek belélegzése(bőrkontaktus is) ártalmas lehet, nem javasolják a kólát mert csont pusztító hatással bír ( de néha én is ittam 1-2 dl-t)
Dauer, bajusszőkítés..(szintén vegyszer)
a mű kaják (ami színezéket és ízfokozót tartalmaz) pl. ...ízű joghúrt, ...ízű szörp, felvágottakat
erős napsütés, szolárium, szauna, termál fürdők,
egy-két gyógyszeren eleve fel van tüntetve, h terheseknek nem ajánlott.
Sok só és fűszer
Nagyon figyelni kell a kellően tiszta hús és növény fogyasztására...
Azt még hozzá teszem, ezeket akkor sorolta fel, mikor belevágtunk a babaprojektbe.
Tehát már 3-4 hónappal terhesség előtt kell figyelni ezekre.
Szerintem meg nem kell odafigyelni nagyon semmire! Nyilván,ha valaki nem iszik mondjuk minden nap és nem eszi a cigit!
Nem kell túllihegni már az elején a dolgot! Főleg a próbálkozás időszakában.
Engem megdöbbent, amikor kérdezik,hogy most van peteérésük árt-e ha hypo-val takarítanak!
Más,ha már terhes és egy-két dolognak utánanéz, de akkor sem kell túlóvni magunkat. Csak normálisan!
Bocsi off lesz, csak nem szeretnék új kérdést kiírni.
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogyha dohányzom és szeretnénk babát akkor azt lehet, hogy naponta pár szálat elszívok? pl. 3-4-et? Mert eddig kb. egy dobozzal ment el egy nap. Köszönöm előre is, ha valaki tud rá válaszolni.
tényleg nem jó a cigi, de sok párt ismerek, akik akkor hagyták abba, mikor megtudták,hogy terhesek, tehát 5-6 hetesen. és egészséges babájuk van!
én nem cigiztem soha, és nem is fogok.
tegnap 15:13 vagyok.
Még nem vagyok terhes, azért is kérdeztem, hogy még időben le tudjam tenni. Csak ugye nem biztos, hogy rögtön kiderül a terhesség, mert a teszt sem mindig jelzi ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!