Türelmetlenek vagyunk?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem igazán vagyok jártas a témában, épp ezért fordulok hozzátok. Gyermeket szeretnénk ez ügyben kb 3 hete tettünk. Páromnak 5-6 napig pecsételő vérzése volt, kicsit fájt/szúrt a hasa. Reggelente volt hányinger, és nagyon fáradt volt mindig. Tegnap volt nőgyógyásznál(nem ez miatt, amúgy is mostanra volt időpontja) és megvizsgálták, de nem láttak semmit. Kicsit elszomorodtam, tudom butaság de már nagyon vágyom rá. Elmúlt pár napban már nem volt hasfájás, sem hányinger. Lehet h felszívódott, v nem törvényszerűek végig a tünetek? Tesztet csináltunk, negatív lett.2019. jún. 19. 16:48
11/12 anonim válasza:
Szia! Mi március óta próbálkoztunk, május elején elkezdtem szedni a Trimeszter 1 vitaminr mert nagyon sok nőnek segített terherbe esni ez a vitamin!
Nekem is segitett! Június elején poitív lett a tesztem:)
Esetleg próbáljátok ki ti is! Férfiaknak is van így szedhetitek mindketten!
Sok sikert!
12/12 anonim válasza:
A tünetek valóban inkább csak a 6-7. héttől jelentkeznek. De nem szabad elkeseredni, hogy nem jött össze elsőre. Egy év után szoktak elkezdeni aggódni az orvosok is. Nálunk az első baba az ötödik, a második baba a harmadik hónapban jött össze. 36 és 38 éves voltam akkor, és emlékszem, minden egyes sikertelen hónapban nagyon megviselt. Ez nem türelmetlenség, inkább csak vágy a gyermekre, szerintem teljesen emberi érzés. Szorítok, hogy hamar teljesüljön a vágyatok. 40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!