33 hetes kismamák! Hogy vagytok? Hogy viselitek a terhességet? Ti is türelmetlenek vagytok már? Vannak panaszaitok (hasfájás, fáradékonyság stb. )?
34+2
Én kb. egy hete kezdem érezni, hogy tényleg teher a terhesség. Ha lehet, még nehezebb kikelni az ágyból /kanapéról. Érzem a hasam súlyàt. Egyre jobban fájnak a kezemen az ujjaim. Sétálni is egyre lasabban tudok és egyre kisebb távon.
Babának szinte minden megvan, a pihenőszéke hiányzik még, a sterilizálógép és a szennyeskosara. Babaszoba berendezve, kórházi csomag hetek óta összerakva. A holmik fele mosva,vasalva, épp most szárad két új adag.
Most vagyok a 33. hétben. Semmi bajom (lekopogom) azt leszámítva, hogy 6 hete kórházban vagyok, mert harmas ikrekkel vagyok terhes. Nem fáj semmim, ha többet ülök vagy sétálok, akkor azért kicsit húz a hasam, de ennyi. Meg nehezen alszom éjjel, de ez is pszichés, nem testi okok miatt. Egyszerűen állandóan aggódom, nehogy koraszülés legyen.
Babaholmik nagy resze megvan, de a szoba még festes elott, de időnk még van. Ha ne adja isten ma megszületnek, akkor is még másfél-két hónap, míg hazamehetünk.
35+4 hetes vagyok. Utobbi egy hetben kezd kora delutantol fajni mindenem. Feszul a hasam.(nem keményedik)
Erzekeny az alhasam, gyakrabban pisilek mint eddig es neha gorcsolok..
Nehez mar minden. Es meg van ido..:) szval mostmar nehez de lesz nehezebbis. Halat adok h (még) nem vizesedek
Penteken leszek 34 hetes, egesz jol vagyok. Az ejjeli 3-5x wc re kelest mar megszoktam, igy konnyebb a visszaalvas.
Hatam fajdogal, meg a jobb oldalt a bordqmnql szur amikor kinyomja a kis labat a baba.
Babaholmik nagy resze megvan, legzesfigyelo meg orrszivo ami meg kell, meg 1-2 aprosag.
Ruhakat szepen lassan mosom, vasalom.
Korhazi taskat azt a heten fejeztem be.
3as vagyok,igen nem egyszeru en 16.hetif hanytam
Utana tokjol voltam de egy ideje ezt nem mondhatom el :D mindenem faj..
De tereli a figyelmem h rendezem a babaszobát!!:)
Én ma vagyok 35+5 hetes és 5-5,5kg jott fel ingadozok 52és 52,5 kozott
33+4 hetes vagyok.
Éjszaka már nem csak a WC miatt kelek fel. Egy idő után minden alvási pózban fáj valamim. Plusz nagyon aktív a babám, mert arra is felkelek éjszaka, hogy rugdos. Kb. 2 hete többször fáj a hasam és többször is keményedik. A 3. emeleten lakunk, ahova már lassabban megyek fel. Érzem a hasam súlyát is. A cipőt és zoknit felvennni kész művészet. :-) Ezektől eltekintve még mindig jól viselem. Sokkal jobban, mint az első 14 hetet. Akkor nagyon gyenge voltam.
A szobája lassan kész. Két napja kimostam az első adag ruháját. Még egy kisebb nagyobb bevásárlás vár ránk a bababoltban és utána meg lesz minden.
A kórházi csomagot egyenlőre csak fejben raktam össze, azzal még várok 1-2 hetet.
Én már 11 kg-ot felszedtem, de mondjuk rám is fér. 170 cm és 51 kg voltam a terhesség előtt. Az elején még fogytam is 2-3 kg-ot. Hiába a 11 kg, semmi sem látszik rajtam. Csak a hasam nő. Azt mondják hátulról nem is látszik, hogy babát várok. Szerencsés alkat vagyok.
Még 6,5 hét... :-) Már nagyon várom.
Boldog babavárást mindenkinek és kitartást! :-)
2-es vagyok.
En plusz 6 kg-nal járok. A fenekem, combom es karom eltunt, csak a hasam nő irgalmatlan mértékben. En nem panaszkodom, most sincs semmi bajom, csak lassabb vagyok. De ezt az orvosom is kérte, no lépcső, hajolgatás is keves legyen stb mert hatalmas nyomásnak van kitéve a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!