Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért ilyen türelmetlenek az...

Miért ilyen türelmetlenek az emberek? Miért hiszik azt, hogy érzik a babát már a szeretkezés után? Nem jártak biológia órára?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Mert nagyon szeretnének kisbabát. Lehet , hogy régóta próbálkoznak és hisznek benne , hogy most sikerült.
2012. febr. 14. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Már most látom, hogy ez egy "lepontozós téma", de nem bírom ki, hogy ne válaszoljak. Szerintem többek közt azért, mert napjainkban mindenhez azon nyomban hozzá lehet jutni, nem tudunk várni, várakozni, nem lelünk örömöt benne és szerintem ezzel együtt jár, hogy mindenre, a testünkre is rá akarjuk erőltetni ezt a tempót. Szóval sok esetben ez szerintem simán önszuggeszció. Persze senki feje fölött nem akarok pálcát törni. Az előző várandósságomnál én is szinte éreztem, hogy megfogant a baba (persze ez inkább intuíció + logika(félidőben történt) + vágy keveredése volt, de ott volt az érzés és bejött. Na meg azt is hozzáteszem, hogy a mostani babánál hónapokon keresztül érezni véltem, hogy megtörtént, végre megfogant, aztán végül pont akkor jött össze, amikor biztos voltam benne, hogy képtelenség).

Persze mindenki azt érez, amit akar :). Ezzel csak az a gáz, hogy a többiek (a nem hiper-szenzitív közönséges földi halandók :)), akik semmit nem éreznek a szeretkezés után azonnal, vagy mondjuk nem érzik a babájukat már a 10-12. héten mozogni azt hiszik, hogy valami baj van velük vagy a babájukkal, mert ezekhez a szuper-anyákhoz viszonyítanak :(.

2012. febr. 14. 15:22
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Azért, mert olyan nagyon szeretnének kisbabát, hogy a gondolataik csak ekörül forognak:) És az elme, a baba utáni vágy, olykor becsap és pszichés tüneteket produkál. Ez nem egy negatív dolog, hanem egy várakozással/vágyakozással teli időszak. Boldog várakozást kívánok mindenkinek!
2012. febr. 14. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

szerintem meg vannak olyan tudatlanok,akik csak szexelnek,majd par nap mulva kiirjak ide,hogy akkor most terhesek e!

engem ez idegesit a legjobban! na meg amikor irjak a beagyazodasi fajdalmaikat es amikor negativ lett a tesztjuk,akkor itt sirnak!

mi is varjuk a babat,de nem kepzelek be magamnak hulyesegeket!

2012. febr. 14. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
15:22-nek igaza van. Régebben gyerekre vágytak az emberek, és általában meg is érkezett, amikor eljött az ideje. Ezt a kategóriát olvasva, néha úgy tűnik, hogy manapság a párok nem szerelmeskednek, hanem ovuteszttel irányítva összefekszenek gyereket gyártani. Még azt az időt is nehezen hajlandók kivárni, amíg a nők teste a maga természetes módján jelzi, hogy bekövetkezett-e a fogantatás.
2012. febr. 14. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!