Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Türelmetlenek vagyunk?

Türelmetlenek vagyunk?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem igazán vagyok jártas a témában, épp ezért fordulok hozzátok. Gyermeket szeretnénk ez ügyben kb 3 hete tettünk. Páromnak 5-6 napig pecsételő vérzése volt, kicsit fájt/szúrt a hasa. Reggelente volt hányinger, és nagyon fáradt volt mindig. Tegnap volt nőgyógyásznál(nem ez miatt, amúgy is mostanra volt időpontja) és megvizsgálták, de nem láttak semmit. Kicsit elszomorodtam, tudom butaság de már nagyon vágyom rá. Elmúlt pár napban már nem volt hasfájás, sem hányinger. Lehet h felszívódott, v nem törvényszerűek végig a tünetek? Tesztet csináltunk, negatív lett.
2019. jún. 19. 16:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Akkor lehet elszomorodni kicsit, ha 1 èv próbálkozás után sem esik teherbe
2019. jún. 19. 16:51
 2/12 anonim ***** válasza:
21%
Te is csináltál tesztet? Te a férfi vagy, nem? Akkor ennek mi értelme volt?
2019. jún. 19. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Ha a teszt ppzitîv sem látnak semmit egy jó ideig.

Egy egészséges pár átlag 6 hónap után hozza össze.

2019. jún. 19. 16:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Természetesen tisztában vagyok h nem fog csettintésre jönni,ez így van rendjén, csak arról szerettem volna többet megtudni, h egyáltalán látják e ilyenkor ha van valami? illetve h van e tünete annak ha felszívódik?
2019. jún. 19. 16:59
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

A menstruáció elmaradása után 2 héttel látnak értelmesen valamit.

Felszívódást nem

A teszt hamarabb pozitív, minthogy látnak valamit.

2019. jún. 19. 17:07
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

Igen, baromi türelmetlen vagy, ez nem így megy.

Peteéréskor ha sikerül szexelni és be is ágyazódik, 2 hét múlva kimarad a menstruáció, innentől lesz pozitív a teszt, tünet az viszont nincsen semmi, se fáradtság, se hányinger, ez a 4. terhességi hét. Tünetek elkezdődhetnek az 5.-6. terhességi héten, az. 5.-töl már a doki is lát valamit, szivhang a 6.-7. héten jelenik meg.

2019. jún. 19. 17:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2019. jún. 19. 17:51
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
A pozitiv teszt lesz az elso jel. Szoval havonta erdemes tesztelni ha nem jon meg idoben. Ha megjon, akkor egyertelmu hogy felesleges a teszt is. Turelem.
2019. jún. 19. 21:02
 9/12 anonim ***** válasza:
80%
2# Ez poén akart lenni? Vagy tényleg ennyire hülye vagy?
2019. jún. 19. 21:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Hányinger meg fáradtság nincsenek - legalábbis nem a terhességtől -, amíg ki nem alakul a fizikai összeköttetés (köldökzsinór). Az első 3-4-5 hétben csak vérből mutatható ki, ha a teszt is negatív, de ott van. Hcg szintet kell nézetni két naponta és ha duplázódik, akkor örülni. De ez még nem jelent terhességet, azt csak a petezsák megjelenésénél lehet kijelenteni.
2019. jún. 19. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!