Hogy bírjátok a próbálkozást hónapról hónapra? Nem vagytok türelmetlenek?
Bár nekünk mégcsak ez a második hónap, de én is az vagyok. Páromék 4en vannak testvérek, és már mindenhol van gyerek, így pláne nehéz a dolog. Minden apró jelre azt hiszem, hogy ez már biztos beágyazódás stb. Igyekszem mással lekötni a figyelmemet
Sok sikert Nektek is! :)
Próbáljátok kicsit elengedni. Biztos hallottátok már. Lehet bántó is és idegesítő is.. mi 1.5 évig próbákoztunk aztán betelt a pohár. Nem érdekelt többet. Gondolni se voltam rá hajlandó. És láss csodát 32 hetes vagyok! Szóval működik!
Kitartás!
Abszolút így vagyok én is. Ez a második hónapunk. Januárban szerettünk volna elkezdeni próbálkozni, de decemberben volt egy trombózisom így fél évet hagytuk a dolgot.
Persze az elmúlt két hétben két közeli ismerős is bejelentette h babát várnak, pedig nem tervezték.
Engem most vizsgálnak ki mert rendszertelen a mensim, a cukor/inzulin terhelés egy katasztrófa, IGTm van. A hormonokat nem tudom még. Szóval el vagyok kenődve rendesen. A legjobb barátunk volt az egyik aki mondta h babát várnak és jó lett volna egyszerre. Kissé irigy is vagyok, de nem azt szeretném h nekik ne legyen, hanem hogy nekünk is legyen!
Sok kitartást neked is kérdező!
Gica
Szia. Nálunk detto ugyanez a helyzet, hogy anyagi okok miatt csak idén tudtuk elkezdeni a próbálkozást. Pedig szívem szerint már a másodikkal lennék terhes. És még az első se akaródzik összejönni. Ez nálunk már a 7. próbálkozós hónap. :( És már előtte se figyeltünk oda annyira a védekezésre - csak megszakításos módszert alkalmaztunk egy évig. Akkor is azért titkon reméltem hátha becsúszik.
Belegondolok hogy korábban meg évekig azon paráztunk nehogy vmi gond legyen a gumival/gyógyszerrel (mikor melyik volt a soros), egy csomó pénzt ezek szerint kidobtunk rá az ablakon, talán felesleges is volt arra költeni.
Én még ezt a hónapot megvárom, de ha most megint nem jön össze elmegyek orvoshoz. Nem akarom tovább húzni az időt. A korosztályomból többeknek is már 3 gyerekük van.
Bar nekunk van mar egy gyerkocunk, o majdnem egy ev volt. Most a 7. probalkozos honapunk. Akkor azt momdtak, siman nem lehet gyerekunk, megis sikerult. Most nem vizsgaltattuk magunkat, vagyis engem igen. A ferjem kevesbe van raporogve.
Most jutottam el arra a pontra, hogy eleg. Keresek mas elfoglaltsagot.
Sok sikert nektek, remelem osszejon. Amugy de, idegesito nagyon. :(
Kitartás Lányok, és persze türelem! Tudom, nehéz. 😊
Mi kereken 5 évet vártunk a mi kis csodákra. Ezalatt 4 sikertelen lombik is volt. Spontán sikerült, holnap töltöm a 12 hetet.
1,5 évnél tartunk... egy év után engedtem el a dolgot. Előtte naponta bújtam a netet, számolgattam, ovu teszteltem, aztán elegem lett. Néha felnézek ide.... Jó olvasni sikersztorikat néha és izgulni hogy pozitív lesz e az a haloványka teszt :)))
A vizsgálatok nagy részén túl vagyunk. Eddig minden rendben. Nekem lesz még egy átjárhatósági vizsgálatom aztán meglátjuk... Nekem már van egy 8 éves fiam. Ha az átjárhatóságin is azt mondják minden ok, akkor a sorsra bízom magunkat :)
Kitartást Mindenkinek!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!