Akik jövő hónapban kezdik a próbálkozást, hogy készültök fel a teherbeesésre?
Kedves első!
Az étkezésre én is odafigyelek,mert szeretnék leadni 2kilót a teherbeesés előtt. Az előző terhességemnél 19kilót híztam :( szerencsére leadtam,sőt még ezen kívül 7kilót :) 17hónapos kislányom van. neked van már gyereked? Mikor kezdtem próbálkozni?
Nincs még gyerekem, a múlt hónapban kezdtünk próbálkozni, és kb. 6 héttel korábban kezdtem folsavat szedni. Én se hízni, se fogyni nem akarok, csak igyekszem olyan kaját enni, ami tényleg táplál is, nem csak kalória...
Ja meg visszafogtam az amúgy sem horribilis alkoholfogyasztásomat.
Próbálok sokat lenni levegőn, sétálni, mozogni, nyújtok is (amúgy sem árt, mert merev vagyok, mint a deszka), és ha lesz rá bármi halvány esély, hogy teherbe estem, akkor igyekszem majd elkerülni a 30 kilós csomagok cipelését, ami sajnos a munkaköröm része. :)
Szia kedves kérdező.
Igen én is szedek vitaminokat,folsav,gravida,omega 3-at,és barátcserje kapszulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!