3 tesztem is pozítiv lett és az orvos azt mondta h nem lát semmit nem vagyok terhes. Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Szedtem múlthónapban fogamzásgátlót és 2 szemet kihagytam és ugyanugy együtt voltunk többször is a párommal. A menszim megjött de az 5 nap helyett 3 napig tartott és kevés volt és teljesen más. És nem vagyok terhes:(:( Pedig a tesztjeim pozítivak lettek:S:( Sőt az orvos megsem vizsgált, csak egy hüvely uh volt ami tartott 5 ms-ig betette azt mondta h nem lát semmit és ki is vette, meg se vizsgált normálisan. Nem értem h mi lehet, még annyit sem mondott h a nyálkahártya meglenne-e vastagodva, semmit nem mondott. Leszídott h mi a fenének csináltam én tesztet tiszta értelmetlen volt azt mondta. Na mind1, most micsináljak mert naon elvagyok keseredve:S!!2010. júl. 7. 17:36
21/25 A kérdező kommentje:
Ja és még ambuláns lapot sem kaptam, h voltam vizsgálaton és mit csináltak velem.
2010. júl. 8. 14:42
22/25 A kérdező kommentje:
Uhh és azt elfelejtettem mondani, hogy azt mondta az orvos h azért pozítivak a tesztjeim, mert h ürül ki belőlem a gyógyszer a sok hormon. Létezik ilyen?
2010. júl. 8. 15:28
24/25 anonim válasza:
+ teszt és a méhben nem lát semmit, mellette mensi. Nekem ez volt márciusban és méhenkívüli volt. Menj normális dokihoz, mert az nem játék!
25/25 anonim válasza:
szia! mi van veled? voltál azóta dokinál?? Nem mondott vmi újat?? Drukkolok szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!