3 tesztem is pozítiv lett és az orvos azt mondta h nem lát semmit nem vagyok terhes. Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Szedtem múlthónapban fogamzásgátlót és 2 szemet kihagytam és ugyanugy együtt voltunk többször is a párommal. A menszim megjött de az 5 nap helyett 3 napig tartott és kevés volt és teljesen más. És nem vagyok terhes:(:( Pedig a tesztjeim pozítivak lettek:S:( Sőt az orvos megsem vizsgált, csak egy hüvely uh volt ami tartott 5 ms-ig betette azt mondta h nem lát semmit és ki is vette, meg se vizsgált normálisan. Nem értem h mi lehet, még annyit sem mondott h a nyálkahártya meglenne-e vastagodva, semmit nem mondott. Leszídott h mi a fenének csináltam én tesztet tiszta értelmetlen volt azt mondta. Na mind1, most micsináljak mert naon elvagyok keseredve:S!!2010. júl. 7. 17:36
1/25 anonim válasza:
Ismételd meg reggel, és menj másik orvoshoz. Mikor jött meg?
2/25 A kérdező kommentje:
Múlthét kedden!
2010. júl. 7. 17:43
3/25 anonim válasza:
csak egy kérdés. ha terhes akarsz lenni miért szedsz fogamzásgátlót??
amúgy meg várj még egy kicsit. ha a következő mensid nem jön meg akkor már valószínű hogy terhes vagy.
4/25 anonim válasza:
Csinálj még egy tesztet,és nézesd meg magad egy másik dokival szerintem.
5/25 A kérdező kommentje:
Nem szedem már nem is akartam szedni de az orvos azt mondta h szedjem végig, azért szedtem!
2010. júl. 7. 17:44
6/25 anonim válasza:
Ha a teszt +, főleg 3, az nem véletlen. Mindenképp keress fel egy rendes orvost, mondd el neki az egészet, mert ilyenkor még előfordul, hogy egy régebbi uh-gép nem látja a petezsákot sem, meg hát az orvos tapasztalatától is függ. Mi a terved a babával egyébként? Szeded még a gyógyszert?
7/25 A kérdező kommentje:
Nem nem szedem már! Naon szeretnénk a párommal kisbabát!
2010. júl. 7. 17:46
8/25 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, hogy szeretnéd- e a babát. Keress fel egy normális nőgyógyászt, aki rendesen megvizsgál.
Mert a pozitív teszt általában nem téved.
Mikorra várod legközelebb a menzeszed?
Én úgy tudom, hogy több idő kell, hogy a szervezetből kitisztuljon a fogamzásgátló hatása, bár én nem szedtem gyógyszert. Írd meg, hogy mi van veled.
9/25 anonim válasza:
Akkor nagyon drukkolok a babádért! Írd meg az eredményt!:)
10/25 A kérdező kommentje:
Július 28ra! Igen naon szeretnénk a párommal a kisbabát!
2010. júl. 7. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!