Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 tesztem is pozítiv lett és...

3 tesztem is pozítiv lett és az orvos azt mondta h nem lát semmit nem vagyok terhes. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Szedtem múlthónapban fogamzásgátlót és 2 szemet kihagytam és ugyanugy együtt voltunk többször is a párommal. A menszim megjött de az 5 nap helyett 3 napig tartott és kevés volt és teljesen más. És nem vagyok terhes:(:( Pedig a tesztjeim pozítivak lettek:S:( Sőt az orvos megsem vizsgált, csak egy hüvely uh volt ami tartott 5 ms-ig betette azt mondta h nem lát semmit és ki is vette, meg se vizsgált normálisan. Nem értem h mi lehet, még annyit sem mondott h a nyálkahártya meglenne-e vastagodva, semmit nem mondott. Leszídott h mi a fenének csináltam én tesztet tiszta értelmetlen volt azt mondta. Na mind1, most micsináljak mert naon elvagyok keseredve:S!!
2010. júl. 7. 17:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Lehetek attól függetlenül még terhes h nem látott abszolút semmit????
2010. júl. 7. 17:49
 12/25 anonim ***** válasza:
Mindenképpen keress fel egy másik orvost.A pozitív teszt miatt, ha mégsem vagy terhes akkor is egy vérvételt kellene csinálni.Ámbár szerintem csak az orvosod volt bunkó.
2010. júl. 7. 17:49
 13/25 A kérdező kommentje:
Igen naon is az volt, megsem vizsgált normálisan:(!!!
2010. júl. 7. 17:50
 14/25 anonim ***** válasza:
Igen, lehetsz. Én az 5. héten voltam uh-on, és sokáig kereste, mire megtalálta a petezsákot. A dokid nem volt alapos.
2010. júl. 7. 17:52
 15/25 anonim válasza:
3 teszt szerintem sem téved. A dokid nem találta meg. Menj hozzá később, ha ehhez a dokihoz ragaszkodsz, vagy menj másik dokihoz.
2010. júl. 7. 18:06
 16/25 A kérdező kommentje:
Isten ments h ehhez menjek vissza! Ez már a második olyan doki akit kifogtam, hogy bunkó volt és nem végezte el a dolgát normálisan!
2010. júl. 7. 18:14
 17/25 anonim ***** válasza:
Másik dokihoz menj, de jelezd, hogy hüvelyi uh-t kérsz, mert sok sztk-ban nincs vagy nem ot van, ahol a nőgyógyász! Remélem, minél hamarabb kiderül, mi a helyzet és nem találkozol még egy ilyen taplóval!
2010. júl. 7. 18:39
 18/25 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyan így jártam én is, fel is tettem a kérdést anno: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. csak nekem a doki annyit hozzá nyögött, hogy 22 mm a nyálka hártya. És ennyi. Nekem a 3 pozi tesztem épp itt tépi a hajam:), 2 éves, gyönyörű igazi rossz kiscsaj:), és imádom, főleg mert ilyen élénk, sosem pihen!!!
2010. júl. 7. 19:50
 19/25 anonim ***** válasza:
3 teszt szerintem sem téved. Menj másik dokihoz. Szorítok, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd.
2010. júl. 7. 21:27
 20/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Kizárt,hogy lásson valamit,főleg meg 5 másodperc alatt!

Én az elmaradt mensi után 4 nappal mentem.

Eleve több másodperc a méhet megtalálni....,nem még benne egy alig 1-2 mm-es petezsákot...!Szerintem!

Keress másik dokit,aki alapos és normális és az egész terhességed alatt 100%-ig megbízol benne!

Minden jót!

2010. júl. 8. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!