Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitett már valakinek gyógyte...

Segitett már valakinek gyógytea megszabadulni a visszatero huvelygombától? Ha igen, milyenek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a Lovemoon anionos betét segített. Előtte mindent kipróbáltam és kb. 3 hetente mentem orvoshoz ilyen panaszokkal. Október óta használom és talán kétszer fordult elő, hogy enyhe viszketést éreztem, de olyan durván nem jelentkezett, mint előtte. Szerintem próbáld ki, veszíteni valód nincs, legfeljebb a betét ára (ami nem a legolcsóbb,de ha elmúlnak a panaszaid akkor megéri. Azt a pénzt amit eddig gyógyszerekre költöttél, most elköltöd a betétre és mellesleg nem is szenvedsz.)
2010. júl. 7. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Kerestem neked egy oldalt,a legalját olvasd el,de ha akarod akkor az egészet!

Próbáld ki bajod nem lesz tőle.

[link]

2010. júl. 7. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem irni,hogy több helyen olvastam a grapefruit magnak az olajáról.

Nem próbáltam még mert nincs gombás panaszom.

Próbáld meg szerintem nem lesz bajod!

2010. júl. 7. 21:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat-a cickafarkot es a kamillat mar elkezdtem fogyasztani.
2010. júl. 8. 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

A cickafark a ciklusod állitja be és segiti a peteérést,megszünteti a gyulladásokat.Szerintem az gombára nem jó.

Nekem eddig egyszer volt gombám akkor vettem canesten kombit és az ki kezelt,azóta sem volt.Gondolom te már ezeken túl vagy,ha gyógynövényekhez fordulsz.

Valahol olvastam is egy cickafarkas kérdésnél,hogy valakinek állandó gombája van és ott ajánlottak neki valami gyógynövény oljat,hogy tamponra rácsepegtette feldugta és eltünt a gombája,majd megkeresem azt a kérdést neked és próbáld ki .Nemsokára jelentkezem.

2010. júl. 8. 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Több helyen olvastam erről,nem tudom neked ez segitene e vagy próbáltad e már?!

3 dolog ami jo, az egyik a gricelin borax ,ezt gyogyszertarba lehet kapni veny nelkul eleg pici kiszerelebe tehat erdemes ketot venni ez egy olaj azt hiszem mas neven rozsaolaj,ebbe martsd bele a tampont utanna tedd fel az ajkakat pedidg dorzsold at ezzel a tampon jo ejszakara vagy amig nem erzed hogy nyom.tuti gomba olo.

2 tengeri sot amit fozeshez is hasznalunk egy jo kg borits bele a furdokadba es ugy kb koldok allattig ero vizbe ulj be 15 percre es kicsit mosd at a huvelye a vizzel, fontos hogy utanna alaposan mosd le magad!ez kioli a gombat de ha mar serult az ajaknal a bor akkor csip ugyhogy egy ket harom napos gricelin boraxos kezeles utan ajalom,

3 pedig natur elo floras joghurtba martott tampon de ez mar csak akkor jo ha a gombat kikezelted mert ez vissza allitja a huvely florajat.

2010. júl. 8. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!