61/94 anonim válasza:
Én meg kinyírtam az elemet a hőmérőmben, ma reggel már nem is mért rendesen, errefel vettem hozzá olyan elemeket, amikről kiderült, hogy hallókészülékbe valók :D :D
Hát lehet, inkább hátradőlök, nem megy nekem ez a hőmérőzés :D
62/94 anonim válasza:
Hétfőre nem várom ma volt barnás maszatolásom de nem sok és azóta sincs , azthittem megjön de nem . Fejem fáj nagyon meg kicsit hányingerem van . Sokat kell pisilnem napok óta éjszaka is arra kelek fel hogy pisilnem kell . Holnap veszek tesztet :)
63/94 A kérdező kommentje:
Drukk mindenkinek!!! ;)
2019. jún. 21. 21:14
64/94 anonim válasza:
Tesztelt valaki? Nekem megjött már 3 napja. 5. Sikertelen hónap.
65/94 A kérdező kommentje:
Sajnálom utolsó. Én még csak 10. dpo, nem teszteltem még.
2019. jún. 22. 15:50
66/94 A kérdező kommentje:
Negatív.
2019. jún. 23. 11:30
68/94 A kérdező kommentje:
Predictorral teszteltem, szóval nem hiszem. :(
De igen, hátha...
Tegnap volt a férjem szülinapja, olyan jó lett volna.....
2019. jún. 24. 08:26
69/94 anonim válasza:
Nekem is megjött szombaton pedig mára nem vártam volna . Veszek ovu tesztet ez volt a 2.hónapunk :/
70/94 anonim válasza:
Ja, megjött persze megint, pénteken, most 29 napra. Én vagyok a hőmérős.
A párom vett bele elemet, szóval megint mérem majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!