Na megjött VÉGRE :) Hát vérzésnek még így nem örültem. Ez mondjuk azt is jelenti, hogy kb pont totál "rosszkor" voltunk együtt, a legjobb napokon nem. De ezt a jövőben is így tervezem, ha nincs kedvünk, akkor csak a gyerekcsinálás miatt nem szeretnék. Remélem, tudom tartani.
Nos, hát én sokat tanultam, például azt, hogy nem érdemes reggeltől estig ezzel foglalkozni, mert nem tesz jót. Nagyon stresszes voltam az elmúlt hetekben. Megpróbálom lazábban kezelni, hogy ismét termékeny vagyok... ez volt életemben az első hónap, hogy elvileg termékenyen védekezés nélkül szeretkeztem, és kicsit fura volt, és túlzottan figyelgettem magam. Elég volt ebből.
Sziasztok! Dpo 1 :)
Drukk mindenkinek!
Lazán :)
Még nem volt ovu, azt hiszem. Ebben a hónapban nem görcsölök rá, az előző hónap túl nehéz volt emiatt.
Mindenkinek nagyon-nagyon szorítok!
Sziasztok!
Nekem sem volt még ovu, tegnap egy 18mm-es tüszőt látott a doki. Azt mondta max 5 nap. :)
Akkor neked már nincs sok 49-es. ;)
Nekem még csak 2. Dpo a mai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!