Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3-5. dpon vagy? Izgulunk együtt?

3-5. dpon vagy? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés

2019. máj. 17. 14:37
 31/94 anonim ***** válasza:
Holnapra nem várom egyenlőre semmi tünet hogy meg akar jonni . Igazából semmit sem érzek🤔
2019. máj. 26. 17:25
 32/94 A kérdező kommentje:
Megy a drukk :)
2019. máj. 26. 18:02
 33/94 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. Nekem is negatív. De ne keseredjünk el! Amikor itt az ideje, össze fog jönni! :)

Még nem jött meg, most már azért drukkolok, hogy megjöjjön végre, mert az azt jelentené, hogy beállt a ciklus normálisan.

2019. máj. 27. 08:17
 34/94 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

14.dpon vagyok, tegnap este már nem is használtam az Utrot, mert napközben totál le volt esve a hőm (bár még alaphő fölé), illetve egy apró barnázásom is volt délután. Na mondom, ma reggelre megjön. Ma reggel meg 36.9-et mértem, ami magasabb 2 tizeddel az eddigi legmagasabbnál. Teszt negatív ma is. Nem tudom hova húzza, ha nincs baba, ne szórakozzunk és emelkedjen feljebb... :( úgy megörültem, mikor megláttam a hőt, de sajnos mégis negatív a teszt.

2019. máj. 27. 08:44
 35/94 anonim ***** válasza:

Igen, kérdező, megértelek, nagyon frusztráló, hogy valahogy kellene lennie, de nem úgy van, és a hő terhességet jelez, de a teszt nem... Ilyenkor ugye az van, hogy valami más magyarázná a magas hőt. Az idegeskedéstől nem mehet fel? Ez hülye kérdés, igaz...?

És az nem lehet, hogy egy kicsit még várni kell a teszttel?

Én is nyugtalan vagyok, szeretném, ha megjönne, én is érzem ezt a "ne szórakozzunk már" érzést. Azt hisszük uraljuk a testünket, de a biológia mindig rácáfol erre. :)

Csak az a bajom, hogy emiatt nem tudok a munkára koncentrálni, lám, most is itt lógok. Az jár a fejemben, hogy JÖJJÖN MÁR MEG. :D

Egyébként sem vagyok jól, rossz éjszakám volt.

Próbáljunk nem nyugtalankodni és idegeskedni. Össze fog jönni előbb-utóbb.

2019. máj. 27. 08:52
 36/94 A kérdező kommentje:
2 év után én már nem vagyok ideges... :)
2019. máj. 27. 08:59
 37/94 anonim ***** válasza:
Sziasztok ! Mára nem vártam nekem sem jött meg 🤔de a teszt negatív :/ kiváncsi leszek mivan most
2019. máj. 27. 17:11
 38/94 anonim ***** válasza:

Ja, bocs, figyelmetlen voltam. Két év! Hű.

Nekem sem jött még meg.

2019. máj. 28. 08:49
 39/94 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én tegnapra nem vártam, ma reggel meg is jött. Ez volt a 4. hónap amióta próbálkozunk. Azt hittem könnyebben fog menni. A ciklusom 34-36 nap, szóval egy örökkévalóság minden hónap.
2019. máj. 28. 10:37
 40/94 A kérdező kommentje:
Nekem is megjött ma.
2019. máj. 28. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!