10-es vagyok. Nekem is negatív. De ne keseredjünk el! Amikor itt az ideje, össze fog jönni! :)
Még nem jött meg, most már azért drukkolok, hogy megjöjjön végre, mert az azt jelentené, hogy beállt a ciklus normálisan.
Sziasztok.
14.dpon vagyok, tegnap este már nem is használtam az Utrot, mert napközben totál le volt esve a hőm (bár még alaphő fölé), illetve egy apró barnázásom is volt délután. Na mondom, ma reggelre megjön. Ma reggel meg 36.9-et mértem, ami magasabb 2 tizeddel az eddigi legmagasabbnál. Teszt negatív ma is. Nem tudom hova húzza, ha nincs baba, ne szórakozzunk és emelkedjen feljebb... :( úgy megörültem, mikor megláttam a hőt, de sajnos mégis negatív a teszt.
Igen, kérdező, megértelek, nagyon frusztráló, hogy valahogy kellene lennie, de nem úgy van, és a hő terhességet jelez, de a teszt nem... Ilyenkor ugye az van, hogy valami más magyarázná a magas hőt. Az idegeskedéstől nem mehet fel? Ez hülye kérdés, igaz...?
És az nem lehet, hogy egy kicsit még várni kell a teszttel?
Én is nyugtalan vagyok, szeretném, ha megjönne, én is érzem ezt a "ne szórakozzunk már" érzést. Azt hisszük uraljuk a testünket, de a biológia mindig rácáfol erre. :)
Csak az a bajom, hogy emiatt nem tudok a munkára koncentrálni, lám, most is itt lógok. Az jár a fejemben, hogy JÖJJÖN MÁR MEG. :D
Egyébként sem vagyok jól, rossz éjszakám volt.
Próbáljunk nem nyugtalankodni és idegeskedni. Össze fog jönni előbb-utóbb.
Ja, bocs, figyelmetlen voltam. Két év! Hű.
Nekem sem jött még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!