Ki nem várja keddre? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
2018. nov. 17. 18:09
2/232 A kérdező kommentje:
Szia! Drukkolok neked! És érzel valamit?
2018. nov. 17. 20:40
3/232 anonim válasza:
Semmit nem érzek minden olyan mint egy átlagos mensi előtt. Ti mióta próbálkoztok?
5/232 A kérdező kommentje:
Mi 10 hónapja :( ti? És kedves utolsó, te érzel valamit?
2018. nov. 18. 08:43
6/232 A kérdező kommentje:
Én tegnap tiszta idegbeteg voltam, ez is mensi jel sajnos.
2018. nov. 18. 08:45
7/232 anonim válasza:
Április óta:) akkor tettem le a gyógyszert. Beágyazódásom óta szúrkál a méhem, izomláz szerű érzés van a derekamban. B.á.-nál volt 2 pici vérpöttyöm is. Eddig ezeken kívül semmi bajom nem volt. Ma úgy keltem fel, hogy na.. Meg fog jönni, én az a földön fetrengős, ájulós mensis vagyok. Megkávéztam, utána már csak 1 nagyobb görcs volt. Most voltam wc-n, tejföl szerű, bő fehér folyásom van, pedig ilyenkor már vizes szokott lenni. Hányinger is van, de azt betudom annak, hogy egy hetet itthon voltam betegen. Te mit tapasztalsz?
8/232 anonim válasza:
Az kimaradt, hogy 2 napja vérzik az orrom folyamatosan, ez rám egyáltalán nem jellemző.
9/232 A kérdező kommentje:
Huuuu, nagyon nagy esélyed van a pozitív tesztre te lány! Kibírod keddig a tesztelést?? Én csak azért, mert biztos vagyok benne hogy megjön, ha lenne bármi ilyen tüneteim már rohannék tesztért xD
2018. nov. 18. 09:23
10/232 A kérdező kommentje:
Nekem a szokásos mensi előtti szárazság van. Maholnap jön majd egy pici vizes, kedden este pedig megjön. Onnan tudom a napszakot hogy ovus fájdalmam is akkor volt. Persze a remény hal meg utoljára. Te tudod az ovudat?
2018. nov. 18. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!