Ki nem várja keddre? Izgulunk együtt?
Na.. Mit ne mondjak nagyon összeszedett vagyok... Még a tünetek között vannak:
Alapból nem vagyok fázós, de 3 napja 33 fokos szobában meg akartam fagyni, ültem az elektomos fűtőke előtt és dideregtem:D
Másik: ha köhögök vagy tüsszentek, olyan érzés, hogy úr isten, mindjárt kinyomom magamból a méhemet és utána szúr még 2-3 percig
Harmadik, de az nem tünet, inkább fura:
Párom legtöbbször elég nyers, arrogáns
Nem az a típus aki kimutatja a szeretetet. Ölelésért is én megyek mindig oda, de az elmúlt 3-4 napban kicserélték. Puszilgat, ölelget, kedvemben jár, nem szakad le rólam. Lehet ő érez valamit amiről én még nem tudok?😂😂
Valamelyik nap sétáltam egyet az utcában. Erre egy kisgyerek(2 év körüli) szinte ordítva az anyjának: ANA, NÉZSD, OTT A BABA! És mutat a hasamra. Na ott kissé meglepődtem.
Na ennek örömére megyek hányni egyet, mert a gyomorsavam megint az egekben.. :(
Ha ezek után nem lesz pozitiv akkor nem az enyém, hanem a párom haját fonom be😂😂😂(majdnem kopasz)
Majd kiderül... Azért ennyi tünetet nem hiszem, hogy be tud az ember képzelni magának.
Amikor párom jófej:
Parom: nekem is szedsz bablevest?
En: milyen bablevesről beszélsz? Azt jövőhéten csinálok, most tejszínes csirke van, meg palócleves.
Párom: azt hittem azt főztél, az után puffadsz fel így mindig
Mondom kössz szépen😂😂😂 olyat röhögtünk
Hát szerintem se lehet ennyit beképzelni! Meg a kisfiú is érdekes, ők még láthatnak/érezhetnek olyat amit mi már nem! Akkor neked a kedd a második ovud miatt a nemvárt napja?
Kedves 14-es, nagyon szurkolok neked is, hátha szerencsések lesztek és egyből sikerül!
Sziasztok!
Jöhetek veletek izgulni?
Ugyan nekem múlt szerdán kellett volna megjonnie, meg semmi, de a teszt is nega sajnos..
De szívesen izgulok veletek😂
Köszöntünk köreinkben😂😂
Nem voltál még orvosnál? Én már tuti elmentem volna o.O mióta próbálkoztok? Tüneteid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!