Ki nem várja keddre? Izgulunk együtt?
Ha holnapra nem várod, akkor szerintem nyugodtan tesztelhetsz reggeli elsőből :)
B.
Sajnálom :(
De ha megjön, akkor maradhatunk, és izgulhatunk együtt következő hónapban :)
két csíkosat a fa alá!
:)
B.
Sziasztok, csatlakozhatok? ☺️
Én szombatra nem vártam, de nem egyértelmű, mert 27 naposak a ciklusaim, de most később volt ovulációm. 3 különböző alkalmazás 3 különböző napra jelezte a menstruációt, az egyik szerint ma nem kéne megjönnie. Ma vagyok a 30.ciklusnapon, 13.dpo-n, reggel negatívat teszteltem, vérzés sehol. Amíg nem jön meg, van remény, hogy később pozitív lesz. 😊
Megy a drukk mindenkinek! ☺️
V.
Persze, maradhatunk. Csak páromnak most 30.án van a szülinapja, nem lett volna rossz meglepi:)))
Majd kiderül, amíg nem jön meg, van remény
K.
Kitti ne csüggedj, olyan sok tüneteid van!! Kell az a bableves a kisfiúnak :D
Berni, már szerda óta késik igaz?? Ez azért nagyon furi!!!
Kedves 43-as, várjuk a délutáni tesztet, a predictor jó fajta!! De száradás után dobd ki mert szellemcsíkos lesz!
Kedves D, van már pms? Ha nincs akkor jó jel, szerdára nem várod igaz?
Igen-igen. Szerda óta késik..de reggel volt egy icipici barnás volt a tisztaságin..szóval szerintem ez már mensi lesz sajnos :(
Igazából nem bánom, csak derüljön már ki, mert ez a bizonytalan helyzet nem jó :(
B.
Lehet raveszem magam, hogy veszek szerdan egy tesztet. Csak felek az eredmenytol:(
K.
Berni, ez nagyon rossz lehet, én már felvásároltam volna a drogériát tesztekből, nem hagyna nyugodni.
Kitti, ha eljutsz szerdáig, az azt jelenti hogy nem jött meg, késik, annak már mindenképp örülni kell :) nagyon drukkolok, nagyon megérdemelnétek már április óta!
Ha ez a fránya vizes folyás nem jelent volna meg, egy picit még én is bizakodnék. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!