Ki nem várja keddre? Izgulunk együtt?
Ti amúgy nem sajnáljátok a teszteket "felesleges" tesztelésekre? Nálam ha tesztelés után egy-két nap múlva megjön, szarul érzem magam, hogy megint értelmetlen pénz kidobás volt.. :(
Nekem a ciklusom április óta olyan, hogy 28-34 napig terjed. Az előző hónap 34 napos volt, az előtt 2vel meg 28 napos. A nem vártnál "átlagoltam" így 29 naposnak számoltam ezt. Lehet még nem is késik csak megint 34es lesz a hónap? Annyira roooosssz:(
K.
Lányok, nekem ma meg fog jönni, leesett a hőm 36,2-re. 😥
Nektek megy a drukk! ☺️
V.
Szépjónapot!
Sajnos a hőgörbéhez én nem értek, sosem csináltam :(
Kedd van, valakinek pozi teszt?
Nekem továbbra sincs vér, se semmi:O
B.
D.u. teszteljek vagy inkabb varjak reggelig?
K.
Sajnálom V.! A hő még a tesztnél is jobb amúgy, de valahogy még nem vettem rá magam hogy mérjem.
Kitti, én most ezért nem vettem tesztet mert havi szinten bizony sok, de amúgy meg olyan izgi :) imádom keresgélni a második vonalat, igaz eddig még nem találtam, de majd egyszer :D azt kellene tudni, mennyi a lutáris fázisod, és ha belőtted az ovud akkor mindig tudni fogod mikor jön meg. Én nagyon szurkolok hogy ne jöjjön meg!
Nekem már nincs mellfájdalom se, ha nyomkodom akkor se
A reggel az a biztos. De ha ott lenne előttem a teszt nem biztos hogy kibírnám.
Sajnos én se értek a hőgörbéhez, de az elég nagy esés, cl alá.. Hátha nem jön meg és holnap visszamegy a hőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!