"Becsúszott" babások! Beszélgetnétek velem?
Hormonzavaros voltam, azt mondta az orvosom nem lehetek terhes vagy ha mégis úgy is el kell vetetnem mert nem lesz keze vagy lába vagy belső szervei. Így abba hagytam a fogamzásgátlót mert minek költsek rá feleslegesen. Amint abbahagytam, 2 hónapot nem jött meg. Nem gondoltam terhességre mivel úgysem. Csináltam egy tesztet, negatív lett. Elmentem az orvoshoz aki szinte úgy fogadott, hogy mit akarok ha negatív lett a teszt. Ultrahangozott egyszer csak megszólalt nézze csak ott a baba! Örömömben elsírtam magam, csak féltem hogy probléma lesz és el kell vetetnem.
Az ég világon semmi probléma nem volt!
Azóta már itt rosszalkodik nekem 😃
Ő a legjobb véletlen az életünkben!
Én fogamzásgátló rendszeres szedése mellett estem teherbe, a dokim szerint évente 2 nő jár igy. Tavaly én voltam az egyik az tuti. 😀
Már több mint 7 éve szedtem, semmilyen tünetem nem volt. Annyi hogy a megvonásos vérzésem csak másfél napig tartott az 5 helyett, de tudom még fel is hivtam a dokim hogy ez most mi? Erre a megnyugtatott hogy végülis egyszer-egyszer lehet ilyen, de ne aggódjak. Ha következő hónapban is ennyi lesz utánajárunk.
Hát nem kellett...
Kb. 3 hét múlva mentem rákszűrésre, ahol közölte hogy babát várok... 7+2 hetes volt már.
Mondanom sem kell hogy majdnem leestem a székről.
Próbaidős voltam az új munkahelyemen, a kis megtakarított pénzem nagy részéből azon a héten vettem egy kisautó... De ami nálam a legérdekesebb hogy nem párkapcsolatból sikeredett a baba.
Nagyon régóta ismerjük egymást (az azóta már) párommal de éveken át és tavaly is csak egy jól működő szexkapcsolatunk volt.
Így aztán teljes káosz volt amikor megtudtam. 28 éves vagyok azt tudtam hogy nem akarom elvetetni és egyedül is felnevelem majd.
De végül megbeszéltük és ő is örömmel fogadta a hírt. Így most együtt vagyunk.
Nagyon furcsa hogy úgymond mi már a terhesség alatt jutottunk el oda hogy meg ismerjük, megszeressük egymást de eddig szuperül működik. Valahogy a sors ezt akarta.
Reméljük hogy a jövőben is minden rendben lesz!
Ne haragudj a regényért. 😀
Minden jót Neked!
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!