A párom szerint nem létezik olyan hogy becsuszott baba mert aki nem akar az vedekezik, ez mennyire igaz?
Neadjisten - lehet, hogy vad ötlet - üljetek le, és beszéljétek meg! Ugye nem mondod komolyan, hogy te tudod, hogy nem szedsz semmit és simán engeded, hogy beléd élvezzen a párod?
Most teherbe akarsz esni? Ezt nem közösen kéne eltervezni? Idegenek sem látnak bele a párod fejébe. Nem is értem, komolyan mondom.
"Nem osszevissza vagyunk egyutt.hanem vagy mikor kezd elmulni vagy mikor mar ovulacio utan vagyok"
Azt ugye tudod, hogy legalább annyi esélyed van terhességre, mintha máskor lennétek együtt? Ugyanis a ciklus minden napján (még a menzesz ALATT is) teherbe lehet esni.
Másodszor ha a párod szerint nincs bscsúszott baba, akkor miért nem védekezik?
Harmadszor, ha így terhes leszel - gyakorlatilag MINDEN védekezés nélkül igen nagy az esélye - , akkor mi lesz? Ott hagy, mert átverted?
Ti hulyek vagytok? Ne celozgassal meg relytvenyekben beszelj. Mondd meg, hogy nem szedsz semmit es kesz. De en nem is ertem ezt, hany evesek vagytok, hogy nem tudod hogy hozd fel neki, hogy vedekezzetek? 15? Mondd meg neki, hogy hasznaljatok ovszert. Mindig. Nem csak kozepidoben. Kiveve akkor, ha ki akarod probalni az abortuszt.
Ennyi idiotat, komolyan.. mikor eloszor szexeltetek es rakta be mindenfele vedekezes nelkul, akkor nem gondoltad hogy ezt meg kene beszelni? Meg azota mar vagy szazszor? Ti kommunikaltok is vagy csak d.gtok?
Édes pici szívem, a pasid elég egyértelműen fogalmazott. Becsúszott baba nincs, mert ha nem akarsz gyereket, akkor védekezel. Mármint TE. Aztán ha a védekezés nélküli szexnek következménye lesz, az a te bajod, őt nem érdekli!
Ennél egyértelműbben ő sem tudott volna fogalmazni!
Arra nem is tudok mit írni, hogy ilyen hormonproblémákkal évek óta nem foglalkozol, nem mész orvoshoz, stb. Rákszűrés meg ugye minek, elvégre ha nem akarsz HPV-t elkapni és méhnyakrákot, akkor szűrés nélkül nem dugsz senkivel gumi nélkül, tehát tudatosan vállalod itt is a kockázatot.
A legjobb az egészben, hogy nincs olyan, hogy a 11-18 napon kerülitek a szexet, és garantált, hogy nem esel teherbe! Nekem pl. a pocaklakó egy héttel a középidő után fogant, mikor már elvileg nem lehettem volna termékeny.
De itt az oldalon is már kb. 123210-en leírták, hogy a vérzés utáni napon, vagy a vérzés utolsó napján fogant gyerekük.
Ti meg vidáman du.gtok védekezés nélkül, mert aki nem akar gyereket, annak nem csúszik be a baba! Hát komolyan mondom, hogy ledobta az agyam ékszíjat!
A legjobb védekezés az lenne, ha megvárnád, hogy sikerült-e ezt a hónapot is megúszni teherbeesés nélkül. Aztán onnantól megmondod neki, hogy gumi nélkül többet neked be nem teszi egy pillanatra sem! Ha ez nem tetszik ennek a farkoknak, akkor menjen a fenébe!
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen nehéz észrevenni, ha egy férfi csak ürítésre használ, és egyáltalán nem érdekli se az egészséged, se az, hogy mi lesz, ha teherbe ejt.
Gondolom, amúgy van kósza 40 ezered abortuszra, mert biztos lehetsz benne, hogy ha egy csomag gumit nem érsz meg neki, akkor az abortuszt se fizeti! Azt meg viccből se vetem fel, hogy tartsd meg a gyereket egy ilyen "kapcsolatban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!