Van olyan lehetőség, ahol nem kell napokat, heteket várni a hormon-profil vizsgálat eredményére, hanem akár aznap elkészül? Esetleg Nyíregyházán létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Három hete voltam ezen a vizygálaton. Azt mondták egy hét az eredmény. Többször érdeklődtem telefonon, de azt mondták még nem készült el. Ma, a sokadik kérdezésre az volt a válasz, hogy valami adategyeztetésen nem smakkolt valami, így megsemmisítették a levett vért. Kiakadtam, mert már alig vártam az eredményt. És most futhatom újra ezt a kört, nődoki, beutaló, labor, eredményvárás. És már ezzel az eredménnyel kellett volna további vizsgálatokra mennem.2010. jún. 3. 16:32
1/5 anonim válasza:
Hát Istenem -
Elmész még egyszer vérvételre
2/5 anonim válasza:
Minél hamarabb kérj újra Beutalót laborba
3/5 anonim válasza:
Tőlem is levettek vagy négy kémcső vért, aztán csak
a vércsoportot kérte a doki -
Semmi nagyrutin meg hasonlók
4/5 anonim válasza:
Vagy még magánlaborban esetleg meg lehet próbálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!