A párom szerint nem létezik olyan hogy becsuszott baba mert aki nem akar az vedekezik, ez mennyire igaz?
mondd azt neki, hogy te nem védekezel, ha gyereket csinál, hatalmas pert akasztasz a nyakába.
egyből komolyabban fog venni, mert nekem úgy tűnik lesz*rja hogy terhes leszel e vagy sem.
Ha egyik fél sem védekezik, az nem becsúszott baba. Az vagy tervezett, vagy felelőtlenség.
Védekezés mellett valóban előfordulhat bizonyos százalékban "baleset".
Naptármódszer sz@rt sem ér. Én SPIRÁL mellett is terhes maradtam. Nem kéne a véletlenre bízni, ha nem akartok gyereket.
Hány évesek vagytok?
Ennyi ésszel inkább nem kéne nemi életet élned...
Arra nem vagy képes, hogy leülj vele és megbeszéld, hogy hogyan védekezzetek? Egy normális kapcsolatban ezt meg kellene tudni beszélni.
Egyébként meg iszonyú felelőtlen vagy, ha nem jársz orvoshoz és elmondásod alapján sincs rendben a ciklusod. Kezeltesd ki magad, mert így a végén te is úgy jársz, mint az ismerősöd vagy épp, hogy majd pont nem lehet gyereked, mikor szeretnéd majd...
Bár lehet, hogy jobb is, ha ennyi ésszel nem lesz gyereked, mivel még vele sem tudnál megfelelően bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!