Lehetséges hogy becsúszott a baba?
Figyelt kérdés
Hónapok óta csak megszakításos módszerrel "védekeztünk" tudjuk h az nem védekezés... Tegnap reggel kirándulni voltunk és rosszul lettem hányingerem volt szédültem, ma nagyon szúrkál a hasamalja és a jobb petefészkem körül, olyan mint ha megakarna jönni de ez más érzés. Legutóbb május 5-én jött meg.2017. jún. 4. 22:09
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon segítőkész vagy.
2017. jún. 4. 22:12
3/9 anonim válasza:
Lehetséges. Csinálj egy tesztet ha nem jön meg bár lehet hogy már most is lehetne.
4/9 anonim válasza:
Megszakitasnal barmikor becsuszhat. Ha kesik 1-2 napja, erdemes tesztelni. De a hanyinger a melegtol is rad johetett, a szurkalas meg menstruaciot is jelezhet.
5/9 anonim válasza:
Csinálj tesztet!Hány naposak a ciklusaid?
Tehát nem baj,hogy ha jön a baba,gondolom ezért voltatok így együtt.
Tünetek alapján nem mondanám,csak premens lehet,vagy időjárás miatt,viszont nem lehetetlen azért..Egy tesztet megér,ha nem jött meg...
6/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen tünetekkel kezdődött a terhesség.
Ez már a ciklusod 30. napja. Egyébként hány naponta szokott megjönni?
A helyedben vennék egy tesztet holnap, ártani nem fog.
7/9 anonim válasza:
mivel nem védekeztetek így lehet. És mivel nem védekeztetek nem becsúszott, hanem megtettetek érte mindent.
Két-három nap múlva csinálj tesztet ha nem jönne meg. És igen, lehet hogy ezek terhes tünetek.
8/9 anonim válasza:
Ti nem vedekeztek. Igy nem becsuszott hanem akartatok a babát ha ossze jott. Szval teszt es megtudod.
9/9 A kérdező kommentje:
2 tesztet csináltam mind2 negativ lett.
2017. jún. 8. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!