A stressz és az állandó idegeskedés lehet oka, hogy nem akar összejönni a baba?
Gyomorideg, állandó feszültség a munkahely miatt.
A férjennel minden rendben.
Próbálkozás során a sperma kifolyik belőlem és után megyek fürdeni. Női orgazmus közvetlen utána nincs.
Igen, egyértelműen!
Saját és környezetemben élők tapasztalatai alapján is elmondhatom, hogy bizony oka!
Egyik ismerősömék 7 ! évig próbálkoztak hiába - mindketten egészségesek - és egy másik családnál is akkor jött a baba, amikor a nő felmondott az idegölő munkahelyén és háztartásbeli lett. Több ilyen esetről is tudok.
(Persze nem minden nő teheti meg, hogy otthon maradjon nyugiban, de nyilván ahol nincs elég pénz, oda nem is tanácsos szülni.)
Nekem pont fordítva volt....
1,5 éve próbálkoztunk, de még nem aggódtam, úgy voltam vele majd jön, ha akar... Ekkor egy nagy változás jött a munkahelyemen, kicsúszott a lábam alól a talj, majd a húgom bejelentette, hogy babát vár. Nem tudom miért, de én nagyon kikészültem, bepánikoltam, hogy nekem sosem lesz babám. Reggel, esete sírtam, amikor meg megjött azt hittem végem..... Bejelentkeztem orvoshoz, aki mondta, hogy akkor a kövi ciklusban menjek majd vérvételekre. Vártam a mensim, de közben tiszta ideg voltam, mert össze-vissza jön meg, meg hogy a munkahelyemen hogy tudom megoldani, hogy elmenjek. Hát persze, hogy nem akart megjönni, ezen is mérgelődtem..... 😄 Szernintem kitalálod, terhes voltam! 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!