Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Állandó idegeskedés. Mit tegyek?

Állandó idegeskedés. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon-nagyon rosszak az idegeim. Egyre kezelhetetlenebb... Ez nagyrészt azért van, mert sűrűn összeveszek sajnos pár emberrel, elég lobbanékony vagyok... Legutóbb úgy összevesztem valakivel, hogy már második napja nem bírok lenyugodni. Remegek az idegtől, olyan erős gyomoridegem van, hogy alig bírok megmozdulni, enni se nagyon bírok azóta. Anyukám nem engedi, hogy nyugtatót szedjek, szóval vett nekem nyugtató hatású teát, ami csak kb 2 óra hosszáig használt, és utána megint ugyanolyan ideges voltam mint előtte és úgy érzem, agyvérzést fogok kapni. Szédülök is nagyon időnként.

Alapból jókedvű vagyok, de ha felidegesítenek ez az eredménye, és bűntudatom is van, ahogy beszélek az emberekkel ilyenkor, de nem tudom kontrollálni magam... Alkoholt ittam 2 napig, de már azt sem bírja a gyomrom tovább, meg nem is szeretném a továbbiakban azt inni, hogy ne legyek ideges!

Mit tehetnék szerintetek, hogy kezeljem az idegeim? Vagy itt a nyugtató tudna csak segíteni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

17/L

2017. máj. 24. 01:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Húzz be egy nagyot annak, aki felbosszant!

Amúgy pedig nyugodj meg, attól megnyugszol.

2017. máj. 24. 02:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Hobbid van? Esetleg kondi?

Amivel ki tudsz kapcsolódni...

2017. máj. 24. 02:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát nincs...
2017. máj. 24. 06:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Sorolom mi az, ami biztos, hogy segít:séta, futás, bicajozás, küzdősportok, jóga, relaxálás, forró fürdő, kutya-macska simogatás, kreatív hobbi, kertészkedés, figyelemelterelés. Válsz ki egy párat, és kezdd el már ma!
2017. máj. 24. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!