Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bajom lehet? Vagy a sok...

Bajom lehet? Vagy a sok idegeskedés ment a gyomromra?

Figyelt kérdés
Tej ivás után sokat szellentek, fel vagyok puffadva és bél korgásaim vannak, hányinger is van. Vállövem sok kissebb területen hámlani kezdett a börőm, kicsit viszkedet és kis bőrpir jelentkezett még. Valmelyik este fájtak a lábaim, kezeim, fáradtnak éreztem magam, akkor tört rám az éhség érzett ahogy tudtam enni csökkent minden tünetem. Van hogy alvás utan fél órával faradtnak érzem magam vissza kell feküdnöm, ma szédülést is tapasztaltam. Pihenés után elmúlt. Párom pedig észrevett a labamon lila foltokat de nem emlékszem hogy hol ütöttem be.
2017. febr. 12. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet laktózra vagy érzékeny. Próbálj meg laktózmentes tejet inni, és szedjél probiotikumot hosszabb ideig. Az enyhe ekcémás tünet ami a vállad környékén van, az is attól lehet. Menj el a háziorvosodhoz, kérj laborba beutalót!
2017. febr. 12. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem csak a laktózra lehetsz érzékeny, hanem a tejfehérjére is, én pl. arra vagyok, így szóba sem jöhetnek még a laktózmentes tejtermékek sem. Menj el ételintolerancia vizsgálatra.
2017. febr. 12. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos csak a tejhez tudok hozzászokni. Nekem is megy utána a hasam, de kitapasztaltam hogy a langyod tejtől annyira nem, szóval simán ehetek müzlit meg így ihatok reggelire. Anyum régen folyton egyben melegitette a tejet amikor még tudtunk együtt reggelizni, hát a forró tejtől mindig hányingerem volt nekem is. Próbáld ki így, ha eddig nem így ittad :) meg azért a biztonság kedvéért én reggel csak fél bögrével iszok
2017. febr. 13. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!