Állandó idegeskedés és gondolkodás ellen milyen természetes gyógymódok vannak?
Olyan alapvető dolgok, mint: elegendő alvás, egészséges táplálkozás, és hogy ne csak otthon ülj egész nap, hanem tanulj, dolgozz és töltsd hasznosan a szabadidődet. Legyen valaki, legalább 1 olyan ember, akivel tudsz beszélni az érzéseidről. Lehet ez egy pszichológus is.
Ha ez nem segít, akkor ajánlott szakorvosi segítséget kérni.
én két módszert választanék, mert a komplex kezelés mindig hatékonyabb. Kívül: közeli barát, pszichoterápia, csoport terápia stb, ilyenek... Belül: nagyon enyhe vény nélkül is kapható természetes alapanyagú gyógyszerek, valeriána, hova tabletta, stb... - mert a gond, hogy fel vagy pörögve.
Tapasztalatból azt mondom, csinálj bármit, fordulj valahova vagy valakihez, mert magától nem lesz jobb.
Emellett kell valami, amiben sikereid vannak, mert a sikerélmény hiánya lefokozza az önbizalmad. feküdj rá arra, amiben jó vagy.
A sikerélmény hiánya már megvan egy ideje.
Jártam régen ingyenes pszichológushoz, de csak ideig-óráig segített, már nem sokban érzem a hatását. Megtanultam relaxálni, az sokat segített, de mostanság nem csinálom. Szedtem valeriana relax-ot az jó volt, de sokba kerül. Citromfű és orbáncfű teát ittam, az orbáncfű nagyon jó volt, de fogamzásgátlóval együtt nem tudom inni.
mitől vagy ideges? vannak barátaid? mikben vagy jó? mit gondolsz, mi vezetett idáig?
ha nagyon személyes, írhatsz privibe is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!