Sírhatnékom van, mert nem akar jönni a kistesó, meg fogok bolondulni! Mit csináljak?
Szia!
Igaza van a pajzsmirigyes válaszolónak, ha gond van vele nem fogsz teherbe esni!
Hajhullás, fogyás, hízás, puffadás, gombóc a torokban, ezek közül bármelyik tünet jelezheti a gondot!
Simán a házi orvos csinál egy teljes vérképet és kérni kell a TSH eredményt is! Te, ezt bármikor kérheted Tőle!
Valami oka biztos van, de lehet csak nagyon rá stresszelsz!
Sok sikert kívánok!
Szia!
40 évesen,rengeteg küzdelmes év után,sajnos nekem még egy gyermekem sincs!Ha kismamát látok zokogok,alig bírok megnyugodni,már az életemnek sem látom értelmét. Bocsáss meg hogy ezt írom,de Te még mindig a szerencsések közé tartozol,mert egy picivel már megajándékozott az élet. Engem nem...
Utolsóval annyiban értek egyet, hogy baccus...neked már van egy babád, és akinek nincs egy sem???
Mi is már több mint 2 éve próbálkozunk, ráadásul én beteg is vagyok, és csak lombik jöhet szóba!
De nem vagyok elkeseredve, meg kiakadva.
Tudom, hogy úgy is sikerülni fog.
Kicsit szusszanj, pihenj, ereszd ki a fáradt gőzt, és ne görcsölj!!
Mi, meg más aki évek óta próbálkozik mit szóljon?
Nekünk egy gyermekünk sincs...
A kisfiadnak szüksége van rád!
Szia!
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy teljesen megértem a reakciódat. Mi is már évek óta próbálkozunk, ugyanis nekem 2 babám ment el. Sokszor én is kilátástalannak látom a dolgot. De ha fene fenét eszik akkor sem adom fel! Nekünk még nincs gyermekünk. És igazából a nőnek rossz, mert ő érzi magát rosszul, ha nem tudja megadni a boldogságot a férjének. Mert én például így voltam, 2x is. Mindkétszer azt kérdeztem magamtól, hogy mért? Mért ezt hozta a sors, hogy egyik baba sem maradt meg? De azzal nyugtatom magam, hogy talán végre már összejön, és teljes lehet a családunk. Ne keseredj el, tudom nehéz, és megértelek! De muszáj felülkerekedni ezen, mert az ember beleőrül! Ott a gyönyörű családod, a párod, a kisfiad. Adj hálát, hogy ők vannak neked! Én is minden nap hálát adok az égnek, hogy mellettem van a férjem még azok után is, hogy elment 2 babánk. Ne add fel, legyél erős, tudom, könnyű ezt mondani... Én is már rengetegszer hallottam. De bevált! Most ott tartunk, hogy majd ha a sors úgy akarja, akkor jön a baba, nem filózunk ezen, persze belül nagyon szeretnénk, de bele kell törődni, hogy ennek így kellett lennie! Én is beleroskadtam, mikor a második is elment, de összekapartam magam, mert azért még itt van a férjem, aki ezek után is kitart mellettem, és nem adom fel! Egyszer akkor is összejön! :)
Nem tudok mást írni, csak hogy tarts ki, legyél erős! Kitartás! Megértelek!
De tényleg gondolj bele, nekünk még egy babánk sincs, még nem adatott meg! Neked ott a kisfiad, babusgasd, szeresd, járjatok el kirándulni, tereld el a gondolataidat, ahogy csak tudod! És ha már nem számítasz rá, hidd el, pozitívat fogsz tesztelni! :)
Mindent bele! Szorítok nektek!!! :)
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!