34 hetes terhes vagyok, eros gorcsok gyotornek 2 napja, estenkent jobban elojonnek a fajdalmak, szinte sirhatnekom van, mitol lehet ez?
valaki van, vagy volt igy? tapasztalatok, canadaban elek, es itt az orvosok semmibe vesznek, pl: huvelyrol meg egyszer sem vizsgaltak meg, csak ultrahangot csinaltak, meg szivhangot, meg vervetelt, meg vizeletet kertek tolem, segitsetek, irjatok le a tapasztalataitokat,
nem verezek, nem folyik a magzatvizem sem, csak gorcsolok, elore is koszi a valaszokat
Valószínü jóslók....
Menj orvoshoz,valószínü tágul a méhszáj.Jobb ha orvos meggyözödik róla mi ez....
Ne ijedj meg.A baba rendben lesz ha meg is születik....
Szia! Nekem is ugyanez volt 34hetesen. Ki is nyilt a belsö méhszáj, picur beilleszkedett. Kaptam visszatarto gyogyszert, korházba se kellett feküdnöm! Szoval jo lenne, ha megnézne egy doki. Addig is magneB6+szigoru fekvés.
Egy franciao.i 38+4h kismama!
Ja, és engem is akkor vizsgált elöször kézzel (kiv.az elsö vizsgálatot), uh.on is látni lehet a méhszájat, méhnyakat!
Elözö vagyok :-)
Itt sem vizsgál minden orvos hüvelyi tapintással!! Csak a legvégén.
Orvoshoz, másikhoz tudsz menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!