Egész nap sírhatnékom van, mert nekem is elmúltak a tüneteim a menzeszelőtt pár nappal. Eddig mutattam a mensi érzést, most meg semmi. Lehet ilyen?
Figyelt kérdés
Hogy baba van és a mensi előtt elmúlnak a tűnetek? Tegnap még hányingerem is volt egész nap. Bár akkor este vettem be az elevitet attól elmúlt. Mindig reggel szedem lehet ezért nincs? Vagy tényleg megjön?2008. ápr. 14. 17:49
1/4 anonim válasza:
Szia,az hogy elmultak a tüneteid,az még nem jelent hogy nem lehetsz babás.Nekem ilyen hamar még tünetem sem volt,csak a menzesz kimaradása után kezdődött kb 2-héttel.Várj pár napot és ha nem jönn meg akkor csinálj tesztet,az biztos lessz.Fel a fejjel nemmindenkinek vannak már az elején tünetek.Szorítok hogy babás legyél.Üdv 32 hetes kismama.
2/4 anonim válasza:
Semmiképp ne keseredj el,és ne add fel,tesztelj ha eljön az idő, de addig türelem másképp nem megy.És ahogy írták, a tünetek nem mindig adják meg a választ.
Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Nekem szintén mensi után 2 héttel jelentkeztek a jelek!!!
Ne aggódj! Légy türelmes! ha ott a béby neki is jót teszel ha nyugis vagy :))))
sok sikert
4/4 anonim válasza:
azzal bíztatlak hogy nekem egyáltalán nem volt tünetem.46 napra megcsináltam a tesztet és kiderült hogy babát várok(előtte volt pecsételő vérzés csak kevesebb,ezért nem tünt fel)az egész terhességem tünetmentes volt.szerencsés vagyok.se hányás se szédülés stb.ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!