Ma reggel negatív lett a terhességi tesztem, pedig szinte biztos voltam a sikerben. Szerintetek van még remény?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A párommal babát szeretnénk. Sikerült is elsőre teherbe esnem, de sajnos elvesztettük a kicsit :( Most, h újra zöld utat kaptunk a nőgyógyászomtól próbálkozunk. Teoretikusan holnap kellene megjönnie( de még nemjelentkeztek a premenstruációs tünetek- ilyenkor mindig fájnak és megduzzadnak a melleim). Viszont tegnap hajnalban arra keltem fel, h rosszul vagyok. Ez kb délig kitartott és szédültem is(ilyen tüneteim nem voltak az előző terhességemnél). Ma megcsináltam egy tesztet ami 4 nappal a menstruáció előtt már kimutatja az eredményt, de negatív lett. Lehet később következett be az ovulációm, nemtudom. És hajnalban elötte voltam pisilni (2 és fél órával a teszt eőtt) amit szintén terhességi tünetnek véltem. Gondoltam ha elég a HGG hormonom ahoz, hogy rosszul legyek elég lenne ahoz is, hogy kimutatja a teszt. Tud valaki segíteni?2019. márc. 6. 07:46
41/48 A kérdező kommentje:
Szerdán csinálok egy tesztet. Elötte felesleges, mert a nőgyógyászom is csak az nap van itt. De még a havim mindig nem jelentkezett. És a rosszul lét se múlt el. Hát majd látjuk :)
2019. márc. 11. 09:12
42/48 anonim válasza:
Ha terhes lennél, a teszt már kimutatná, egy predictor early, vagy clear blue
43/48 anonim válasza:
Ha 7.-én kellett volna megjönnie, de nem jött, ma 11.-e van, 4nap késés még minden ciklusba belelefér. Stress, betegség, hormonproblémák is okozhatják. De 4nap késés után már jóformán minden teszt kimutatná,ha terhes lennél.
44/48 A kérdező kommentje:
Sajnos nem 100% hogy meg kellett volna jönnie, van hogy néha késik pár napot. Így inkább megvárom a szerdát, nagyobb esélye lesz a helyes eredménynek.
2019. márc. 11. 10:55
45/48 anonim válasza:
Ha nem pontosak a ciklusaid,és lehet hogy még csak nem is késik, akkor én megvárnám még a hét végét is. Egy hetes késésnél már biztos at mutat. Nekem így volt. Rendszertelen hosszú volt a ciklusom, és megvártam a leghosszabb ciklusomat, akkorse jött meg, és még utána is vártam, a leghosszabb ciklushoz mérten egy hét valódi késés után délutáni vizeletböl lett erös pozitív. De elötte már gyanús volt, mivel akkor elöszõr nem voltak szokásos pms tünetek, meg a hasam is furán viselkedett, 2napig hasmenésem volt, de nem egyfojtában, ami nagyon fura volt. Lehet a hcg kavart már akkor be. Lehet hogy nekem elöbb is pozitív lett volna a teszt, de inkább vártam,öszintén csak azt hittem hogy késik,azt nem, hogy terhes lehetek.
46/48 A kérdező kommentje:
Nekem is a pms tünetek hiánya furcsa. Mindig napra pontosan egy héttel a havi előtt feszülnek és fájnak a melleim. Ez mindig így van és ha elkezdődik tudom, hogy egy hét mulva megjön. De még nem is kezdődött el. Tudom a terhességkor is gyakran van ilyen (az előző terhességemnél is volt) de most végképp nincs. Így tudom, hogy 1 hét mulva se fog megjönni. Valami hormon zavar vagy valami más is kiválthatja esetleg?
2019. márc. 11. 11:20
48/48 anonim válasza:
Sikerült aztán? Terhes vagy? 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!