Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel negatív lett a...

Ma reggel negatív lett a terhességi tesztem, pedig szinte biztos voltam a sikerben. Szerintetek van még remény?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A párommal babát szeretnénk. Sikerült is elsőre teherbe esnem, de sajnos elvesztettük a kicsit :( Most, h újra zöld utat kaptunk a nőgyógyászomtól próbálkozunk. Teoretikusan holnap kellene megjönnie( de még nemjelentkeztek a premenstruációs tünetek- ilyenkor mindig fájnak és megduzzadnak a melleim). Viszont tegnap hajnalban arra keltem fel, h rosszul vagyok. Ez kb délig kitartott és szédültem is(ilyen tüneteim nem voltak az előző terhességemnél). Ma megcsináltam egy tesztet ami 4 nappal a menstruáció előtt már kimutatja az eredményt, de negatív lett. Lehet később következett be az ovulációm, nemtudom. És hajnalban elötte voltam pisilni (2 és fél órával a teszt eőtt) amit szintén terhességi tünetnek véltem. Gondoltam ha elég a HGG hormonom ahoz, hogy rosszul legyek elég lenne ahoz is, hogy kimutatja a teszt. Tud valaki segíteni?

2019. márc. 6. 07:46
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Volt egy kis pecsételő vérzésem az előbb. Ennek is lehetnek pszichikai hátterek? Beidézhettem magamnak ezt is? Volt valakinek ilyen tapasztalata?
2019. márc. 7. 12:20
 32/48 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs! Nem teszteltél azóta?
2019. márc. 7. 13:44
 33/48 A kérdező kommentje:
Nem. Már nem mertem. És meg is fogadtam, hogy mostmár türelmesebb leszek. De a rosszullét nem múlt el, és kezdek már aggódni mi lehet a gond. Már szándékosan másra gondolok, rengeteget olvasom, h ne is gondoljak rá, de sajnos úgy sem múlik el. Bár az igaz, hogy ha terhesség akkor az még nem okozhat rosszullétet.
2019. márc. 7. 13:55
 34/48 anonim ***** válasza:

Rendszeres a ciklusod? Tuti ma kellene megjönnie? Ha igen, holnap egy predictor early teszt nagy eséllyel kimutatná már!

Kár hogy nem tudod milyen teszt volt mert ha nem olyan érzékeny, mondhat a bármit hogy 4 nappal a nemvárt előtt kimutatja, ha a teszt nem olyan erős.

Én szurkolok neked

2019. márc. 7. 15:05
 35/48 A kérdező kommentje:
Rendes volt a ciklusom, de januárban vetéltem el, 6 hetesen. És február 7.én jött meg aztán a menstruációm. A nögyógyászommal konzultáltunk, mondta, hogy próbálkozzunk nyugodtan. Szóval most nem tudom nem -e tolódott el az ovuláció vagy a vetélésnek van -e befolyása rá. A 25 10 IU/l-es teszt volt
2019. márc. 7. 15:16
 36/48 A kérdező kommentje:
És köszönöm :)
2019. márc. 7. 15:17
 37/48 anonim ***** válasza:
Orvosi befejezés volt?
2019. márc. 7. 15:58
 38/48 A kérdező kommentje:
Nem. Spontan veteles volt, es teljesen kiurult a mehem, nem kellett beavatkozas
2019. márc. 7. 16:34
 39/48 anonim ***** válasza:
A pecsételő vérzés valoszinuleg a menstruaciod elojele. Ugyanis mar idoben van. Nagyon ra vagy feszulve a babara, kicsit engedj fel, ez igy nem normalis.
2019. márc. 8. 17:18
 40/48 anonim ***** válasza:
Miért nem tesztelsz most? Már jó eséllyel kimutatná. Ja hogy ilyenkor már nem csinálsz, amikor kellene, csak akkor amikor tök felesleges
2019. márc. 8. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!