Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel negatív lett a...

Ma reggel negatív lett a terhességi tesztem, pedig szinte biztos voltam a sikerben. Szerintetek van még remény?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A párommal babát szeretnénk. Sikerült is elsőre teherbe esnem, de sajnos elvesztettük a kicsit :( Most, h újra zöld utat kaptunk a nőgyógyászomtól próbálkozunk. Teoretikusan holnap kellene megjönnie( de még nemjelentkeztek a premenstruációs tünetek- ilyenkor mindig fájnak és megduzzadnak a melleim). Viszont tegnap hajnalban arra keltem fel, h rosszul vagyok. Ez kb délig kitartott és szédültem is(ilyen tüneteim nem voltak az előző terhességemnél). Ma megcsináltam egy tesztet ami 4 nappal a menstruáció előtt már kimutatja az eredményt, de negatív lett. Lehet később következett be az ovulációm, nemtudom. És hajnalban elötte voltam pisilni (2 és fél órával a teszt eőtt) amit szintén terhességi tünetnek véltem. Gondoltam ha elég a HGG hormonom ahoz, hogy rosszul legyek elég lenne ahoz is, hogy kimutatja a teszt. Tud valaki segíteni?

2019. márc. 6. 07:46
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le. Megértem azt is amit te mondasz, és lehet igazad is van. De ez számomra nagyon nehéz, igyekszek ahogy tudok hogy kordában tartjam az érzéseim ezzel kapcsolatban, hogy ne ártsak vele, de sajnos mondani könnyebb. Nem szeretek lepontozni senkit aki veszi a fáradságot és válaszol nekem.
2019. márc. 6. 08:33
 12/48 anonim ***** válasza:
73%
Tudom nehéz elképzelni, de a nők ilyenkor betudják beszélni maguknak a tüneteket, amiket aztán produkálnak is. Én is tudom milyen. Valószínűleg veled is ez van.
2019. márc. 6. 08:36
 13/48 anonim ***** válasza:
34%
A 3 as voltam. (aki írt még egyszer)
2019. márc. 6. 08:38
 14/48 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy csak beképzelem. De tényleg korábban jelentkezett a tünet minthogy eszembe jusson, hogy már terhes lehetnék.
2019. márc. 6. 08:41
 15/48 anonim ***** válasza:
84%

Az ilyenek miatt van az a tévképzet, hogy a tesztek nem jók és egyik jobb a másiknál stb. NEM.

A 800ftos is ugyanolyan jó, ha megfelelően használják, nem idő előtt, nem összevissza napközben!

-2 órával előtte kipisilted az éjszakai "összegyült" hormonokat, így kb olyan, mintha délután teszteltél volna semmi értelme

-saját magad írtad korai, tehát ezért is lehet negatív, meg azért is mert alapból az

- ennél már csak az lenne jobb, ha te berajzolnál magadnak 2 csíkot és reménykednél, hogy igen pozitiv a teszt

- más is ideges, aggódik, vetélt már el de nem a gyakorin képzelődik

2019. márc. 6. 08:42
 16/48 A kérdező kommentje:
Azért van az oldal, hogy kérdezzek. És igen is sokan kérdeznek a témáról, nézz csak utána. Sajnos más nem tud tanácsot adni ebben csak az ismeretlen emberek ( akikből sokan inkább csak azért írnak, h megbántsanak minthogy segítsenek) Értem én milyen ostobán hagozhat az amit leírtam, h tüneteket látok és korán tesztelek. Azért írtam ide le ( őszintén ) hogy objektíven is meg lehessen állapítani, mert én sajnos erre nem vagyok képes.
2019. márc. 6. 08:48
 17/48 anonim ***** válasza:
45%

Szia. Milyen teszttel teszteltél?

Várj két napot, es reggeli első vizeletbol csinálj tesztet. Ha éjjel ki kell Menni pisilni akkor az a vizelet is jobb mint a 2.5 órával későbbi!

Baromi nehéz azt mondani h ne parazz rá, tudom... Nekem is nehéz. Én minden hónapban azt hiszem na végre most sikerült hiszen itt szúr ott fáj fáradt vagyok stb. Úgyhogy en ezeknek már nem is hiszek!

Nezd a jó oldalát. Sikerült teherbe esned! Van remény!! Majd jönni fog ha jönnie kell. Sokan eddig sem jutnak el! Ne engedd el, csak próbálj meg tudatosan nem erre gondolni.

Én ebben a ciklusban ovu teszteltem, miután pozitív lett tudatosan próbálok másra gondolni mert különben bele kattannék.... Ahh baromi nehéz tudom

2019. márc. 6. 09:23
 18/48 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom milyen teszt volt. Pedig meg is néztem otthon, de elfelejtettem. Szerinted elég a két nap? Mert én alapból egy hétre gondoltam, legyen inkább tuti az eredmény. Neked is nagyon szurkolok, remélem összejön. Igen, én is tudom, h nem szabad rá görcsölni, és nagyon igyekszek. És azzal nyugtatom magam, hogy minden úgy lesz ahogy lennie kell :)
2019. márc. 6. 09:42
 19/48 anonim ***** válasza:
44%
Én átérzem,mert aki vágyik babára,persze hogy türelmetlen.Szerintem van még reméy.Nekem 3 vetélésem volt.Első bava lenne?
2019. márc. 6. 09:59
 20/48 A kérdező kommentje:
És a három vetélés után sikerült? Ki is vizsgáltak mi lehet a gond? Mer nekem nemcsináltak semmilyen vizsgálatot, állítólag ha neadja ISten bekövetkezne a második vetélés akkor jön a viszgálat. Ígyhát próbálok egézségesen élni. Naponta sétálok, lemondtam az alkoholról és a koffeinről (természetesen) és kihagytam az édességet is. Cukrot csak gyümölcsok formájában eszem. ÉS szedem a Femibiont. Igen, az első lenne
2019. márc. 6. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!