Ma reggel negatív lett a terhességi tesztem, pedig szinte biztos voltam a sikerben. Szerintetek van még remény?
Az ilyenek miatt van az a tévképzet, hogy a tesztek nem jók és egyik jobb a másiknál stb. NEM.
A 800ftos is ugyanolyan jó, ha megfelelően használják, nem idő előtt, nem összevissza napközben!
-2 órával előtte kipisilted az éjszakai "összegyült" hormonokat, így kb olyan, mintha délután teszteltél volna semmi értelme
-saját magad írtad korai, tehát ezért is lehet negatív, meg azért is mert alapból az
- ennél már csak az lenne jobb, ha te berajzolnál magadnak 2 csíkot és reménykednél, hogy igen pozitiv a teszt
- más is ideges, aggódik, vetélt már el de nem a gyakorin képzelődik
Szia. Milyen teszttel teszteltél?
Várj két napot, es reggeli első vizeletbol csinálj tesztet. Ha éjjel ki kell Menni pisilni akkor az a vizelet is jobb mint a 2.5 órával későbbi!
Baromi nehéz azt mondani h ne parazz rá, tudom... Nekem is nehéz. Én minden hónapban azt hiszem na végre most sikerült hiszen itt szúr ott fáj fáradt vagyok stb. Úgyhogy en ezeknek már nem is hiszek!
Nezd a jó oldalát. Sikerült teherbe esned! Van remény!! Majd jönni fog ha jönnie kell. Sokan eddig sem jutnak el! Ne engedd el, csak próbálj meg tudatosan nem erre gondolni.
Én ebben a ciklusban ovu teszteltem, miután pozitív lett tudatosan próbálok másra gondolni mert különben bele kattannék.... Ahh baromi nehéz tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!