Ma reggel negatív lett a terhességi tesztem, pedig szinte biztos voltam a sikerben. Szerintetek van még remény?
A válaszolóknak itt most mind igazuk van szerintem, én is azt gondolom, hogy
1. ne add fel a reményt, de reménykedni csak akkor és addig lehet, amíg van miben, amíg nem tudsz semmi biztosat, ezért a reménykedéssel teljesen ellentétes cselekedet a korai tesztelgetés, hiszen vagy elszomorít, vagy azzal nyugtatod magad, hogy még korai volt, és próbálsz reménykedni tovább, de már nem megy igazán. Ezért nem szabad csinálni, magadat fosztod meg még a reménykedés örömétől is!
2. Bármennyire türelmetlen is vagy, egy szabályt állíts fel önként saját magadnak? nem csinálsz tesztet azelőtt, hogy legalább egy napot már ne késett volna a vérzésed a leghosszabb ciklusaidhoz képest. Hidd el, én is sokat tapasztaltam már, a negatív tesztnél csak a halvány pozitív a rosszabb, ami nem erősödik pár nap múlva sem, majd meg is jön a vérzés.
3. Amikor viszont tesztelsz, akkor menj biztosra, vagyis nem várt után legalább egy nappal csinálod, reggeli első vizeletből, vagy ha éjjel ki kell menned, akkor abból, ha már 6 óra eltelt az utolsó pisilés óta, megbízható tesztet használsz, nem áztatod el, és percre pontosan, időre olvasod le
4. Éld az életed, szerelmeskedj a férjeddel, maikor igazán jól esik, ne figyelgesd magad, ne nézd a naptárt, ne számolgasd a napokat, hanem minden napra tervezz valamit a magad örömére, a telefonodat meg állítsd be a megfelelő napra, hogy jelezze, ha itt az idő a másnapi tesztelésre, és így bátran feledkezz el az egészről. Akárhányadik hónapban jártok is sikerrel, legalább az addig vezető út örömteli lesz, nem pedig idegbaj, görcs, állandó kudarcélmény.
Nekem ezek váltak be. A vetélést, kémiai terhességeket én is átéltem, de most boldogan várom a harmadik babámat. Neked is sikerülni fog!
Minek tesztelsz a nemvárt elött 4nappal?
Hülyeség,csak saját magadat lovalod bele az örületbe.
Én a nemvárt után egy héttel csináltam elöször.
Ha valaki terhes, olyan nincs, hogy kipisili az összes hcg-t. Annyi mindíg marad a szervezetben, hogy az a terhességet ki tudja mutanti. Persze ha csak nem túl korai. Emellett, a rosszulléteid sem a terhességetöl voltak, sem az éjszakai, hajnali tökmindegy pisilés.
Szerintem te beképzeled magadnak.
Hány éves vagy?
Ha már késik 3-4napot,akkor érdemes még egy tesztet csinálni. De a menstruáció is késhet bármitöl maximum egy hetet, mivel senki nem robot, és Minden ciklus is más. Szóval az is lehet simán, hogy késik, de nem a terhesség miatt.
Mindenesetre várj pár napot, és akkor tesztelj újra, ha az negatív, tuti nem vagy terhes.
Még dolgoztunk az ügyön ahogy jelentkezett a rosszullét. Kisebb hiba császott az ovulációm kiszámolásában, azért azt hittem még nem is ovuláltam. Amikor jelentkezett a rosszullét akkor kezdtem el gondolkodni lehetséges-e hogy teherbe estem. És még most is rosszul vagyok, pedig már megvolt a negatív teszt. 2. napja tartanak a rosszullétjeim hajnaltól ebéd utánig. Aztán még este szédülök. Mértem a vérnyomásom is, nem- e azzal van a gond, de az normális.
26 éves vagyok
Mi lombikoztunk, a teszt elott 3 napig hánytam minden reggel. Aztan negativ lett a teszt, es a vervetel kimutatta, hogy még csak el sem indult a beágyazódás. Minden tunetem pszichikai volt.
Senki nem azt mondja, hogy bekepzeled a rosszul letet. Hanem, hogy mar annyira akarod, hogy rosszul legyel, hogy valoban hanyingered lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!