Ma reggel negatív lett a terhességi tesztem, pedig szinte biztos voltam a sikerben. Szerintetek van még remény?
Ha elég a HGG hormonom ahoz, hogy rosszul legyek elég lenne ahoz is, hogy kimutatja a teszt.
Jól gondolod.
Ebben igazad van hogy ha már rosszul vagy tőle, mutatná a teszt. De lehet tök más miatt voltál rosszul.
Nekem pontosan egy héttel későbbvolt ovum múlt hónapban, mint kellett volna. Így a nemvárt napján érzékeny teszt tök negatív lett. Teltek a napok, nem jött meg így egy 5-6 nap múlva újra csináltam. Az már halvány pozitiv lett.
Orvosnál is jártam már, megerősítette, hogy mensi alapján 6 hetes lennék, de csak 5 vagyok. (voltam , akkor)
De reménykedj nyugodtan, mert az ilyen felesleges tesztelgetésekbe amit csinálsz kattannak bele a nők, aztán idegbetegen csinálják végig a terhességet ha összejön a baba. Vagy épp annyira görcsösek, hogy emiatt össze sem jön a baba.
Szóval hajrá, tesztelgess idő előtt, beszélj be magadnak tüneteket, aztán add fel a dolgot már a nem várt előtt....
A legjobb tanács, amit tudok adni, hogy fejezd be ezt az önvizsgálgatást, mert ebbe be lehet kattani. A psziché olyan, hogy ha ennyire ráfókuszálsz, akkor egy idő után már testileg is mindenfélét érzékel a test. Ennek tudatosan határt kell szabni.
És nem azért beszélek, mert nekem könnyű, ha rám néznek, már terhes leszek. 7 évet vártunk a kislányunkra, így van tapasztalatom ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!