Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Árthattam ezzel a babának?

Árthattam ezzel a babának?

Figyelt kérdés
Még nem 100%, hogy babát várok, viszont elszívtam 5 szál cigit (nem egymás után, hanem órák különbségével), és félek hogyha esetleg van egy pocaklakóm, akkor árthattam-e ezzel?
2019. febr. 4. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Nem kellene ilyen felelőtlen dolgokat csinálnod ha gyermeket szeretnél...
2019. febr. 4. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Nem lesz baj. De ha babát terveztek, akkor inkább hanyagold az ilyesmit.

Ne stresszelj 5 szál cigin.

2019. febr. 4. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem terveztük, szétmentünk párommal, és nem áll úgy a helyzet én úgy érzem, hogy újra együtt lennénk, és nem is nagyon szeretném. De ha esetleg tényleg babát várok, nem szeretném mérgezni, és megszeretném tartani, tegnap kellett volna megjöjjön, és pár nap múlva csinálnék tesztet, mert nagyon úgy érzem, hogy terhes vagyok. Nem csak úgy mondom, mert estem már teherbe, de sajnos az a baba elment, és ugyanígy éreztem magam akkor, mint most.
2019. febr. 4. 20:44
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
A 6.hètig nem àrtasz vele, de csinàlj tesztet minnèl elöbb ès tedd le ha terhes vagy!
2019. febr. 4. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy a stessz miatt késik, de csinálj tesztet és ne cigizz többet.
2019. febr. 5. 09:47
 6/6 anonim ***** válasza:
A 6. hétig is árthatsz vele. Inkább most ne cigizz.
2019. febr. 5. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!