Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS! Árthattam a babának?

SOS! Árthattam a babának?

Figyelt kérdés

migrénes vagyok és felctor ep rapidot vagy arőanaxot szoktam szedni a fejemre illetve mensis görcsökre,

tesztem negatív volt egy hete de meg is jött de furcsa érzésem van. holnap újból tesztelek.

Sógornőm szerint ha mégis terhes vagyok fogyatékos lesz a gyerekem... most lelki ismeret furdalásom van...

Árthattam ezzel neki????

2010. aug. 13. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
me, kell a sogórnőre hallgatni még ha terhes vagy akkor se lesz ennyitől baja.
2010. aug. 13. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
ui: mondjuk ha megjött szinte biztos hogy nem vagy terhes főleg egy negatív tesztel hiába van fura érzésed.
2010. aug. 13. 22:10
 3/9 A kérdező kommentje:
4 hete fájnak a melleim és szédülök... nem csak egyszer vettem be gyógyszert az elmúlt napokban :(
2010. aug. 13. 22:14
 4/9 anonim ***** válasza:
viszont akkor nem értem miért nem mész el dokihoz. Ha megvizsgálna megmondaná terhes vagy e.
2010. aug. 13. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De milyen babádnak, hiszen nem vagy terhes???
2010. aug. 13. 22:25
 6/9 eszo ***** válasza:

még ha terhes is vagy, bár kicsi az esélye..az első pár hétben még nem áll annyira összeköttetésban a baba a mamával..szóvel mág nincs köldökzsinór..még maga "táplálkozik" innen-onnan..

pár szem gyógyszerrel nem árthattál akkorát!

de ha nem vagy biztos a terhességben, akkor javaslok egy nőgyogyi vizsgálatot!

2010. aug. 14. 07:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Le lehet pontozni,de mekkora egy PARASZT a sógornőd...:S még ha igaza is lenne,nem kellene így megijesztenie.

Ha terhes vagy akkor 6 hétig nincs kémiai kapcsolat a baba és a mama között.Egyébként 28 gyógyszer van ami káros a magzatra,az országban forgalmazott 8200 közül.Ezek többnyire antidepresszáns,skizofrénia,és epilepszia elleni gyógyszerek.

2010. aug. 14. 10:51
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Nem vagyok terhes :( de hetfon elmegyek a dokihoz reggel 6 kor vegzek es megyek hozza hogy mondja meg mi a bajom...

eddig azert nem foglakoztam a tunetekkel mert azt hittem babat varunk a parommal de sajnos ebbe a honapban sem jott ossze :(

Na sebaj majd most :)

2010. aug. 14. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Addig amíg nem történik meg a beágyazódás nem árt a babának utána nem célszerű ezeket szedni mert árthat, ezekre a gyártó felhívja a figyelmet hogy nem tesztelt így ne szedjék, terhesség alatt csak paracetamol fájdalom és lázcsillapító javasolt, más gyógyszer csak orvosi megfontolásból egyéb betegségnél kifolyólag , előtte peteérés idején állítólag rongálják az ivarsejteket a nem szteroid fájdalom és gyulladáscsökkentők, de valószínű nem ezen múlik mert én mielőtt terhes lettem emlékszem állandóan fájt a fejem és marokszámra szedtem őket, és mikor megtudtam persze már nem végül mióta megszületett a lányom már a fejem szinte sose fáj. Szóval azért csökkentsd a gyógyszerfogyasztást mert tényleg ártalmas neked is , az hogy a menstruációd nem olyan vagy vannak hasonló tüneteid az megint változó ciklusonként akár, vagy az időjárás is befolyásoló tényező , vagy akár a lelki állapotod.

Minden jót!

2010. aug. 14. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!