Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Árthattam ezzel a babának?...

Árthattam ezzel a babának? Nagyon aggódom!

Figyelt kérdés
Nem tudtam, h terhes vagyok. Aznap, mikor meg kellett volna, h jöjjön, voltam szoliban. Mivel már kb. fél éve nem voltam, persze jól le is égtem. Lehet ettől bármi baja a picinek?
2010. jún. 29. 06:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Amikor már elkezdtük a babaprojektet, onnantól nem mertem szoliba menni, de egy kolléganőm pl. még nagy hassal is, reggelente munkába jövet előtt beugrott a szoliba. Szóval ő nem aggódott, és egészséges a babája. E szerintem azért kérdezd meg a nőgyógyászodat, mert én tutira akkor lennék csak nyugodt, ha ő mondaná, hogy nincs baj.
2010. jún. 29. 07:06
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Nem gondolom, hogy ártottál volna de azért vigyázz... most már inkább árnyékban pihizz kenegesd és igyál sokat.
2010. jún. 29. 07:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem ártottál neki semmit ..én terhesen is napoztam..persze módjával..szoliba is jártam néha ..nem kell mindent olyan görcsösen venni..élj úgy ahogy eddig nem beteg vagy, hanem várandós.Jó babavárást:)
2010. jún. 29. 11:13
 4/4 anonim válasza:
A napokban azt olvastam,hogy modjaval nem problema,ebben a cikkben pontosan azt javasolta az orvos hogy heti 6 perc.Ami jo a mamanak az jo a babanak is ! :) Kellemes babavarast!
2010. jún. 30. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!